Pablo Hasél descarta l’exili

El raper afirma que l'estat espanyol volia que marxés a l'estranger "per treure's un problema de sobre"

El raper Pablo Hasél ha descartat marxar a l’exili quan falten menys de 10 dies perquè ingressi voluntàriament a la presó per les condemnes que acumula per “enaltiment del terrorisme” i “vexatoris” contra la monarquia. “Jo em quedo. Considero que seré més útil aquí per donar més veu al missatge que tracten de silenciar i pel qual m’empresonen”, ha afirmat Hasél aquest dissabte en declaracions a Catalunya Ràdio. “L’anàlisi no és a nivell personal -perquè l’exili seria més fàcil que la presó- sinó a nivell polític. Això servirà per desemmascarar l’Estat i perquè la solidaritat i la lluita continuïn”, ha continuat el raper lleidatà, que afirma que l’estat espanyol volia que marxés a l’estranger “per treure’s un problema de sobre”.”Ja m’han deixat sortir en dues ocasions a països com Bèlgica i Veneçuela, que són dos estats on se m’ha ofert l’exili. Que m’haguessin deixat sortir deixava clar que volien que marxés perquè així es treien un problema de sobre”, ha reflexionat en veu alta Pablo Hasél, que ha reiterat que no es presentarà voluntàriament a la presó. “Davant una sentència tan injusta seria una humiliació. És ja una qüestió de dignitat”, ha assenyalat el raper. “Quan em vingui a buscar la policia, no oposaré resistència, però m’hauran d’emmanillar i empresonar”, ha comentat Hasél, que tampoc preveu abonar la multa de més de 20.000 euros. “No tinc cap intenció de pagar-la. És una qüestió de dignitat i desobediència”, ha asseverat el raper.

“De fet, tinc els comptes embargats de fa molts anys. I, si no la pago, seran més anys de presó”, ha recordat Hasél, que no ha mostrat cap penediment per les lletres de les seves cançons. “Em penedeixo de no haver escrit abans les mateixes lletres. Odio les injustícies i els culpables d’aquesta injustícies. Em penedeixo de moltes coses a la vida però no pel que se m’ha condemnat”, ha conclòs el raper lleidatà.

Comentaris

  Si 31/01/2021 4:01 pm
  A l'exili faràs més feina, Pablo, però evidentment la decisió és teva.
  fat boy 30/01/2021 7:12 pm
  Aquest encara es mes burro que el Junqueras. Pero que no veus que els importa un carall si ets a la preso?.
  Otro.... “mañana en la oficina”’como el pelo mocho ... si no vereis 30/01/2021 12:57 pm
  Pues eso... descartar el exilio traducido del Xenófobo Catalanismo es; “ mañana en Bélgica para que me protejan los mismos abogados que paran las extradiciones de los etarras, como pelo Mocho”
  55
  25
  Respon
   Es diu justícia! 30/01/2021 10:25 pm
   Però la de veritat! Ni etarres ni polles! ES JUSTICIA!!!
   GAVANENC 30/01/2021 7:53 pm
   Tu eres tonto y todavia no te has enterado... Vete a cagar a la via
   fat boy 30/01/2021 7:22 pm
   Pitjor el Carrero Blanco o el Meliton Manzanas que estan exiliats a Cal Pere Botero.
   Gat. 30/01/2021 4:07 pm
   Y tú como tirnes el peli? O eres calvo... Gil.

Nou comentari