Pablo Casado assistirà a la manifestació contra els indults de la plaça Colón

El PP treu importància a la presència de Vox a la protesta: "Ens és igual qui s'hi sumi", diu García Egea

El president del PP, Pablo Casado, assistirà a la manifestació contra els indults convocada per la societat civil a la plaça Colón de Madrid diumenge 13 de juny. Ho ha confirmat el secretari general del PP, Teodoro García Egea, en roda de premsa aquest dilluns. García Egea ha dit que els populars seran a la protesta -“des del seu president fins a l’últim afiliat”- independentment de “qui assisteixi”. Vox també s’ha sumat a la convocatòria de la plataforma Unión 78 -impulsada per Rosa Díez, fundadora d’UPyD- així com Cs. Per tant, hi assistiran els tres partits que van protagonitzar la ‘foto de Colón’ de 2019 en la manifestació contra el govern de Pedro Sánchez.

Els nostres principis no depenen de qui assisteixi“, ha insistit García Egea, que ha diferenciat entre la protesta al carrer amb el posicionament del PP al Congrés, que pot ser crític amb Vox. “Nosaltres parlem clar”, ha afirmat, i ha destacat que la manifestació no la convoca cap partit polític. “Ens és igual a qui li agradi o qui s’hi sumi”, ha dit.

García Egea ha afirmat que els indults són un “pagament polític” de Sánchez a l’independentisme per poder seguir governant dos anys més. “Si Sánchez tingués majoria absoluta avui, no tindríem indults“, ha opinat. “Vol indultar-se a si mateix”, ha insistit. El secretari general del PP ha afirmat que la foto que li “preocupa” és la del PSOE amb EH Bildu o la del president del govern espanyol signant els indults.

Comentaris

  ave-maría 31/05/2021 7:50 pm
  Perquè ho celebren a la Pl.Colon ? Que potser va sortir d'allà per fer la ruta cap a Amèrica ? Sempre se'ls hi veuen els descosits !
  L'OBSERVADOR ASTORAT 31/05/2021 6:03 pm
  Plaza de Oriente (Fascismo-Franquismo1.0) - Plaza de Colón (Fascismo-Franquismo 2.0). El Fascismo-Franquismo, no se crea ni se destruye, sólo se "TRANS....FUGA" (PP, C's, Vox, SCC, UPyD-e.p.d.)
  FRAN BCN 31/05/2021 4:07 pm
  L'Espanya casposa, ultra, fatxa i cutre..hi ha coses que mai canvien.
   Més fer 31/05/2021 4:21 pm
   Sí, però, mentre, els catalans (tret dels de sobirania francesa, és clar) som encara sota sobirania espanyola. Ens cal queixar-nos i auto-flagel·lar-nos menys i fer més per la INDEPENDÈNCIA. Quin atractiu té romandre dins d'un estat caspós, ultra, fatxa, cutre... i que no canvia ni té cap intenció de canviar ? La descripció, per activa i per passiva, d'allò que és i representa Espanya per als catalans, prou que ens la sabem, solament manca prendre'n consciencia i actuar. Fora mandra.
  Cap novetat 31/05/2021 3:39 pm
  Això és notícia ? Més enllà d'Espanya hi ha vida. Cal viure, cal la independència.
  Lo españungo 31/05/2021 2:33 pm
  Lo españungo politicolo ha vociferado: "Unga, Unga, al trullo , al trullo".
   Mestratge 31/05/2021 4:29 pm
   Què ens aporta de bo i de nou, aquesta mena de comentaris poca-soltes tipus espanungo, per avançar cap a la independència. ? Res. Cal més estratègia, tàctica, destresa i menys "descripcions" que no aporten res de nou, ni son útils per a res.
  borinot 31/05/2021 2:28 pm
  al final totes les mosques van a la mateixa porqueria. El farum del franquisme, s'escampa cada dia por la una grande y libre des del 1978, que el pablo tarado el fraCasado i assisteixi no és cap novetat, de fet ell mateix es contradiria si no hi assistís, i per això no calen dos màsters falsificats

Nou comentari