Òmnium uneix el sobiranisme en un ‘photocall’ per l’amnistia

Imatge d'unitat dels partits a l'ombra de Cuixart

Òmnium ha mostrat de nou la seva capacitat d’aglutinar en un mateix espai protagonistes polítics obertament enemistats en el dia dia. Aquest Sant Jordi, l’entitat ha aprofitat les 12 hores de permís de Jordi Cuixart per tallar el carrer Diputació, just davant la seu nacional, per reconvertir-lo en un temple a la unitat i en favor de l’amnistia.

Després que Cuixart acompanyés Maria Barbal -Premi d’Honor de les Lletres Catalanes d’enguany- a signar llibres, una activitat fins ara prohibida per la presó a Cuixart durant els darrers 4 anys, el president de l’entitat ha volgut oferir el seu carisma a la causa de la unitat sobiranista. Hi ha passat tothom de l’star-system polític aprofitant un escenari simbòlic en suport de l’amnistia i de la literatura. Tot en plena discussió per l’articulació d’un nou Govern.

La vicepresidenta del Barça, Elena Fort; la presidenta del Parlament, Laurà Borràs; el vicepresident i presidenciable, Pere Aragonès, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper; l’advocada d’Iridia, Anaïs Franquesa; Jessica Albiach, Jaume Asens, Gerardo Pisarello i Jordi Martí, dels Comuns; els consellers republicans Teresa Jordà, Chackir El Homrani i Bernat Solé; el director de l’Institut de la Cultura de la Pau, Jordi Armadans; els diputats d’ERC, Josep Jove i Marta Vilalta; els diputats de Junts, Elsa Artadi i Josep Rius; els diputats de la CUP, Eulàlia Reguant, Natàlia Sànchez i Albert Botran, entre molts altres. Lectures, fotografies amb una rosa groga. No calien més paraules, les imatges anaven per si soles.

Comentaris

    Uno de los jorgitos de "Los dos Jorgitos" in fire 23/04/2021 4:23 pm
    Pobre hombre el Cuixart, en vez de dedicarse al humor, que es lo suyo, ya nadie sabe a qué se dedica.
      Vendetta 23/04/2021 6:56 pm
      Si es humorista botifler el es escoria traidora, y tu un pobre orangunyol vete a la sabana y no vuelvas mejor aun intoxicate con una cruzcampo

Nou comentari