Montesinos (PP): “La taula de diàleg trenca la igualtat de tots els espanyols”

El vicesecretari de Comunicació del PP afirma que Casado es reunirà demà amb Sánchez a la Moncloa per "lleialtat institucional"

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha carregat aquest diumenge contra la mesa de diàleg Estat-Generalitat ja que “trenca la igualtat de tots els espanyols”. “Sánchez ho basa tot en la mentida. Si fos cert que no cedirà davant els independentistes, no celebraria una mesa bilateral amb la Generalitat on es vol parlar d’amnistia i autodeterminació”, ha asseverat Montesinos des d’Alhaurín de la Torre. “Ningú es fia ja de Sánchez, ni tan sols els seus propis barons territorials, que ahir van abaixar el cap i no van dir alt i clar el que sí diuen als passadissos”, ha continuat el vicesecretari de Comunicació del PP, que també ha precisat que Casado es reunirà demà amb Sánchez a la Moncloa per “lleialtat institucional”.

“Per lleialtat i perquè el PP és un partit seriós, d’Estat i que creu en les institucions”, ha continuat Montesinos. “El nostre president Casado explicarà a Sánchez l’agenda del PP, que és l’agenda de l’Espanya real i la de buscar solucions als problemes reals dels espanyols”, ha avançat el vicesecretari de Comunicació del PP, que acte seguit ha criticat les “contradiccions” del president del govern espanyol i líder del PSOE. “Parla de bastir ponts amb el PP i, a continuació, es dedica a insultar-nos i atacar-nos sistemàticament”, ha lamentat Montesinos, que considera que Pedro Sánchez “no té cap intenció de tornar a la moderació i la centralitat”.

“Només té un objectiu que és tenir contents a Torra, Junqueras i Rufián”, ha sentenciat el vicesecretari de Comunicació del PP, que ha conclòs la seva intervenció exigint al president espanyol que “torni a l’eix constitucionalista” i trenqui el pacte “amb aquells que tenen com a únic objectiu trencar la Constitució, la igualtat i la sobirania nacional”.

Nou comentari