El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas: "Ara som un Govern 100% cohesionat amb el sí-sí"
  • CA

“Ara som un Govern 100% cohesionat amb l’objectiu nacional del sí-sí, sense complexos i sense recances”. Amb aquesta sentència, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha valorat el canvi de consellers que han pres aquest migdia els seus càrrecs al Palau de la Generalitat. Mas, que ha titllat de “dolorosa però inevitable”, la ruptura amb Unió ha lloat la ja exvicepresidenta Joana Ortega i ha encomanat la nova vicepresidenta i conselleres, “treballar pels 7,5 milions de catalans”, cosa que també significa segons el president treballar pel sí-sí.

“Que tingueu sort i encert!“, ha desitjat Mas a la nova vicepresidenta, Neus Munté; nova consellera de Governació, Meritxell Borràs; al nou conseller d’Interior, Jordi Jané i al nou conseller d’Agricultura, Jordi Siuraneta. Mas, a més , ha afegit que el relleu com a portaveu de Francesc Homs -sustituit per Munté- serveix per alliberar més temps el conseller de Presidència per tal que pugui preparar la campanya. Uns canvis que segons el president atorguen més equilibri territorial a l’executiu. 

Pel que fa els consellers dimissionaris -Joana Ortega, Ramon Espadaler i Josep Pelegrí- els ha agraït els serveis, però especialment “tendres” han estat les paraules que Mas ha dedicat a Ortega. “Gràcies per la teva lleialtat, en moments complicats i convulsos, amb totes les bateries contra nosaltres, gràcies pel teu coratge, valentia i seny”, ha lloat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa