El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Llum verda per tal que els diputats escoltin del CD de la Camarga
  • CA


Jordi Pujol Ferrusola, al moment de lliurar el CD al Parlament

Llum verda per tal que els diputats escoltin del CD de la Camarga. La Junta de Portaveus ha avalat aquest dijous de forma majoritària l’audició a porta tancada de la gravació de La Camarga a la comissió d’investigació del cas Pujol. El PPC és l’únic grup que s’oposa l’audició del CD al·legant que és una còpia “il·legal” obtinguda a través d’una persona “imputada”.

Va ser Jordi Pujol Ferrusola el que va lliurar el CD al president de la comissió, David Fernández, durant la compareixença del passat 23 de febrer. Els populars recorden que l’única còpia “legal” de la conversa està custodiada pels tribunals. La Mesa del Parlament decidirà aquets divendres si manté el criteri i permet escoltar als diputats de la comissió la conversa entre Alícia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez.

La Mesa del Parlament va vetar la gravació a la premsa. Va acordar que només hi tinguessin accés els diputats de la comissió del frau, a porta tancada, però no els mitjans de comunicació, tot i que el contingut de la gravació és de gran interès per a l’opinió pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa