Lluís Llach farà un concert al Sant Jordi per promoure Debat Constituent

El Palau Sant Jordi acollirà d’aquí poc més d’un mes un concert de Lluís Llach i altres artistes i grups. Es farà per donar impuls al Debat Constituent i per activar la ciutadania perquè s’impliqui en el procés participatiu per definir com es vol que sigui la futura constitució del país.

Per anunciar el concert, s’ha creat un compte de Twitter amb el nom ‘18/12/2021 Palau Sant Jordi‘, per tal que quedi clar la data i el lloc on se celebrarà aquest esdeveniment. S’ha compartit un vídeo en el qual apareix un piano de cua amb un tamboret a contra llum, i una figura humana s’hi acosta. De primeres ja es pot intuir que és en Lluís Llach, per la forma del seu cos i la manera de caminar, però qualsevol dubte s’esvaeix en el moment que el músic i activista toca les primeres notes i acords de Companys, no és això, una de les seves cançons més conegudes.

No obstant, l’impulsor del Debat Constituent ha desmentit que sigui ell qui apareix en aquest vídeo. La imatge no genera cap dubte, però ha estat ell mateix qui ha dit que ell mai “no aniria amb uns pantalons tan curts”. “I sense gorro… em sembla que aquesta vegada us heu passat“, ha escrit al seu compte de Twitter.

Cal recordar que Debat Constituent és una plataforma liderada per l’activista i músic i que té la intenció de posar en marxa un procés que faci que tota la societat civil creï un debat sobre tots els àmbits contituents amb la intenció d’establir les bases constitucionals per a una república catalana. “El resultat d’aquest procés es traslladarà a les forces polítiques, a qui correspondrà actuar en conseqüència“, informa la plataforma a través de la seva pàgina web.

Comentaris

  Tal com raja Novembre 17, 2021 | 14:49
  Però no deia que plegava?
  Veterà antifranquista. Novembre 17, 2021 | 16:11
  Jo també ho he dit, però davant persones tan fermes com ell, m'ho estic repensant. Al capdavall, més decebut ja no puc estar-ho.
  Veterà antifranquista. Novembre 17, 2021 | 16:11
  Jo també ho he dit, però davant persones tan fermes com ell, m'ho estic repensant. Al capdavall, més decebut ja no puc estar-ho.
  Baldiret Novembre 17, 2021 | 16:16
  Honest i conseqüent, el pas dels anys ens ho confirmen.
  Gonzalo Novembre 17, 2021 | 18:09
  "para activar a la ciudadanía"...como no sea activarla para que se quede completamente dormída y anestesiada...
  Maria Novembre 17, 2021 | 18:14
  "Que tingui sort " amb aquesta bona pensada.

Nou comentari