L’Esquerra Unitària acusa el PP “d’infringir la confidencialitat” del suplicatori contra Puigdemont

La co-presidenta del GUE/NGL reclama "més rigor" a l'Eurocambra i "evitar qualsevol interferència política" en el procés

L’Esquerra Unitària europea ha acusat l’eurodiputat del PP Esteban González Pons “d’infringir la confidencialitat” de la vista pel suplicatori contra els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. En un comunicat, la co-presidenta del GUE/NGL i membre del Comitè d’Afers Jurídics, Manon Aubry, ha criticat les revelacions de González Pons a la premsa sobre l’audiència a porta tanca del dijous. L’eurodiputada francesa ha reclamat al comitè “el rigor més gran possible” per gestionar el cas i “evitar qualsevol interferència política”. “En cas contrari, un insuportable dubte contaminarà la legitimitat i imparcialitat de la decisió final del Parlament Europeu”, ha avisat Aubry.

Comentaris

    Ganxò 15/01/2021 4:49 pm
    Si, si. "L’Esquerra Unitària europea ha acusat l’eurodiputat del PP Esteban González Pons “d’infringir la confidencialitat” de la vista pel suplicatori contra els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. . Ans de ser o voler fer de polític, cal ser persona honesta. Els que fa temps ens afaitem o depilen, que no ens fotin el dit a la boca per que mosseguem. Per tenir dret a la cadira europea s'ha ser integra i si no s'és pas capaç de guardar les formes morals, que el fotin fora. res de reprovar. Per que a les hores tant valen els uns com els altres.

Nou comentari