El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La CUP anuncia un “primer acord” amb ERC sobre els Mossos

La candidata de la CUP, Dolors Sabater, ha celebrat aquest dilluns que s’ha arribat a un “primer acord” amb ERC sobre les condicions que els anticapitalistes han posat sobre la taula per seguir negociant: una moratòria de les bales de foam, que la Brimo no vagi als desnonaments i retirar les acusacions de la Generalitat contra les persones denunciades per suposats delictes comesos en manifestacions, que solen ser de desordres públics, danys o atemptat a l’autoritat. En declaracions al programa ‘El Matins’, de TV3, Sabater ha explicat que la setmana passada va veure els republicans amb una “bona predisposició” sobre aquestes qüestions i ha dit que això permet seguir negociant. “Han acceptat aquestes condicions i seguirem parlant”, ha dit Sabater. No ha concretat quan serà la pròxima reunió amb el partit de Pere Aragonès tot i que ha donat per fet que serà aquesta setmana.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: JordiP a març 01, 2021 | 16:51
  JordiP març 01, 2021 | 16:51
  Les deixen anar de l'alçada d'un campanar. I això que encara no manen res, Qui és pot refiar d'aquests ... atrabiliaris? Quines bestieses no arribaran a dir si toquen poder? Si no saben més que embolicar la troca!!!!
 2. Icona del comentari de: Rafael Martinez a març 01, 2021 | 17:19
  Rafael Martinez març 01, 2021 | 17:19
  Els de la CUP, son com los del Movimiento Nacional, anys 1936-1978, les fotian a l'lçada d'un campanar.
 3. Icona del comentari de: JordiP a març 01, 2021 | 17:38
  JordiP març 01, 2021 | 17:38
  Estic escoltant per TV3 els demagògics "arguments" de venda del Serra enaltint el seu gloriós paper de "Robin Hood" dels desvalguts catalans. Ho vol tot: fóra la BRIMO, garantir el dret a l'habitatge [gratis?] viva l'antidesnonament, tot és de tots, ia el vino, etc. No volen ocupacions però volen garantir el dret a l'habitatge (sense dir com). Doncs que els donin Interior a veur com es desempalleguen. A veure que fan quan els rebentin les seves botiguetes, els cremin el seus cotxes o motos, els ocupin els seus pisos o segones residències, etc. Mira que arriben a ser burros. El problema no són els Mossos, és la desindustrialitzció del país. Qui no recorda aquelles empreses del Baix Llobregat i dels dos Valleses ocupades pels "obrers en lucha", amb tendes de campanya, fogeres, cartells de "Manolo, cerdo, devuélvenos nuestro dinero" i l'empresari penjat en efígie? A mitjans dels 70 vaig entrar a treballar a una empresa del Vallés; el segon dia hi havia assamblea i vaig baixar a veuré qué. Un tio enfilat a un estrat clamava "Companys, hem d'obligar l'empresa a tancar i emportar-nos lo nostre abans que sigui massa tard!". Aquesta empresa encara és viva. Moltes van plegar, acollonides, i van malvendre tot per invertir-ho en el totxo. Gloriós.Només demanen avantatges però no proposen què i com hem de guanyar-nos la vida produïnt alguna cosa útil. Paràsits.
 4. Icona del comentari de: JordiP a març 01, 2021 | 17:44
  JordiP març 01, 2021 | 17:44
  A eleccions presidencials mexicanes, crec del 2010, hi havia una cançoneta que prometia "
 5. Icona del comentari de: A un nivell de cervell un nivell de brandy a març 01, 2021 | 18:09
  A un nivell de cervell un nivell de brandy març 01, 2021 | 18:09
  Quan sents parlar a la Dolors Sabater sembla que t'estigui parlant la Leticia Sabater, però sense música ni abdominals. Comentari patrocinat per Super Tena Lady.
 6. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a març 01, 2021 | 18:32
  Doctor Strangelove març 01, 2021 | 18:32
  La senyora Sabatot va fer bo a l'Albiol a Badalona, i al pas que va, aviat serà capaç de fer bo al primer que passi pel carrer. Dissolució de la CUP ja, per higiene democràtica, i sobretot de l'altra! Doc.
 7. Icona del comentari de: JOSEP EL AVI DE CARDEDEU a març 01, 2021 | 20:17
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU març 01, 2021 | 20:17
  Con es que una minoria LA CUP , Se imposi a una MAYORIA a E.R.C. , Quina VERGONYA PER ELS REPUBLICANS . LA CUP dintra el Govern Català sera un greu problema per el President un mal de cap . Con u son PODEMOS Per el President Espanyol ..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa