La CUP anuncia un “primer acord” amb ERC sobre els Mossos

Sabater celebra la "bona predisposició" dels republicans

La candidata de la CUP, Dolors Sabater, ha celebrat aquest dilluns que s’ha arribat a un “primer acord” amb ERC sobre les condicions que els anticapitalistes han posat sobre la taula per seguir negociant: una moratòria de les bales de foam, que la Brimo no vagi als desnonaments i retirar les acusacions de la Generalitat contra les persones denunciades per suposats delictes comesos en manifestacions, que solen ser de desordres públics, danys o atemptat a l’autoritat. En declaracions al programa ‘El Matins’, de TV3, Sabater ha explicat que la setmana passada va veure els republicans amb una “bona predisposició” sobre aquestes qüestions i ha dit que això permet seguir negociant. “Han acceptat aquestes condicions i seguirem parlant”, ha dit Sabater. No ha concretat quan serà la pròxima reunió amb el partit de Pere Aragonès tot i que ha donat per fet que serà aquesta setmana.

Comentaris

  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 01/03/2021 8:17 pm
  Con es que una minoria LA CUP , Se imposi a una MAYORIA a E.R.C. , Quina VERGONYA PER ELS REPUBLICANS . LA CUP dintra el Govern Català sera un greu problema per el President un mal de cap . Con u son PODEMOS Per el President Espanyol ..
  Doctor Strangelove 01/03/2021 6:32 pm
  La senyora Sabatot va fer bo a l'Albiol a Badalona, i al pas que va, aviat serà capaç de fer bo al primer que passi pel carrer. Dissolució de la CUP ja, per higiene democràtica, i sobretot de l'altra! Doc.
  A un nivell de cervell un nivell de brandy 01/03/2021 6:09 pm
  Quan sents parlar a la Dolors Sabater sembla que t'estigui parlant la Leticia Sabater, però sense música ni abdominals. Comentari patrocinat per Super Tena Lady.
  JordiP 01/03/2021 5:44 pm
  A eleccions presidencials mexicanes, crec del 2010, hi havia una cançoneta que prometia "
  JordiP 01/03/2021 5:38 pm
  Estic escoltant per TV3 els demagògics "arguments" de venda del Serra enaltint el seu gloriós paper de "Robin Hood" dels desvalguts catalans. Ho vol tot: fóra la BRIMO, garantir el dret a l'habitatge [gratis?] viva l'antidesnonament, tot és de tots, ia el vino, etc. No volen ocupacions però volen garantir el dret a l'habitatge (sense dir com). Doncs que els donin Interior a veur com es desempalleguen. A veure que fan quan els rebentin les seves botiguetes, els cremin el seus cotxes o motos, els ocupin els seus pisos o segones residències, etc. Mira que arriben a ser burros. El problema no són els Mossos, és la desindustrialitzció del país. Qui no recorda aquelles empreses del Baix Llobregat i dels dos Valleses ocupades pels "obrers en lucha", amb tendes de campanya, fogeres, cartells de "Manolo, cerdo, devuélvenos nuestro dinero" i l'empresari penjat en efígie? A mitjans dels 70 vaig entrar a treballar a una empresa del Vallés; el segon dia hi havia assamblea i vaig baixar a veuré qué. Un tio enfilat a un estrat clamava "Companys, hem d'obligar l'empresa a tancar i emportar-nos lo nostre abans que sigui massa tard!". Aquesta empresa encara és viva. Moltes van plegar, acollonides, i van malvendre tot per invertir-ho en el totxo. Gloriós.Només demanen avantatges però no proposen què i com hem de guanyar-nos la vida produïnt alguna cosa útil. Paràsits.
  Rafael Martinez 01/03/2021 5:19 pm
  Els de la CUP, son com los del Movimiento Nacional, anys 1936-1978, les fotian a l'lçada d'un campanar.
  JordiP 01/03/2021 4:51 pm
  Les deixen anar de l'alçada d'un campanar. I això que encara no manen res, Qui és pot refiar d'aquests ... atrabiliaris? Quines bestieses no arribaran a dir si toquen poder? Si no saben més que embolicar la troca!!!!

Nou comentari