El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP vol armar els jutges amb “més eines” per defensar Espanya de les “agressions”
  • CA

 

El secretari general del PP, Teodoro García, ha anunciat aquest dilluns que el PP donarà a conèixer “pròximament” una bateria d’iniciatives “per al reforç institucional de l’Estat davant de qualsevol tipus d’agressions” i perquè els jutges disposin de “moltes més eines” per combatre-les. Unes agressions, ha afegit, que “no són només a l’Estat sinó a la majoria d’espanyols que volen Catalunya dins d’Espanya”. En aquest sentit, davant la imminent reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat, Garcia ha afirmat que el fet que el president del govern espanyol “s’assegui amb un president de la Generalitat que porta a l’ordre del dia la possible convocatòria d’un referèndum il·legal dona bona mostra de la baixa talla política de Sánchez”.

 

Per Teodoro García, Quim Torra pot seure amb Sánchez “com a president de la Generalitat però no com a president d’un govern que intenta subvertir la legalitat constitucional”. En aquest sentit, ha afirmat que al PP “mai” es reunirien amb un president que “intenti alterar les regles democràticament aprovades per tots els espanyols” i ha subratllat que mentre el PP “estigui a les institucions Torra no té cap possibilitat que els seus plans triomfin”.

 

D’altra banda, el secretari general del PP ha ratificat el posicionament del president del partit, Pablo Casado, sobre immigració aquest cap de setmana i ha afegit que “cal parlar clar sobre aquest tema” i que “la demagògia afecta les persones que salten al mar amb l’esperança de trobar un món millor”. Per això, ha demanat un posicionament comú de la Unió Europea i s’ha mostrat partidari d’una immigració “ordenada, legal, vinculada al mercat laboral i respectuosa amb les lleis”.

 

“Tot el que on sigui defensar la legalitat serà estar enganyant la societat espanyola i els propis immigrants que creuen que tindran una vida millor a l’altre costat”, ha assenyalat Garcia, que ha subratllat que “el que cal és combatre la màfia i resoldre els problemes en origen”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa