El PDeCat diu que la “confusió” amb el nom de JxCat els va perjudicar el 14-F

El partit de Puigdemont recorda davant la jutgessa que la JEC els va donar espai propi i diferenciat

El PDeCAT ha al·legat davant de la jutgessa que ha de dirimir la causa oberta contra JxCat per l’ús de la marca que la confusió entre ambdues formacions “va acabar afectant les eleccions” del passat 14 de febrer. La lletrada del PDeCAT ha recordat aquest dijous que el partit “no ha tingut un bon resultat“, ja que no va aconseguir cap escó, i ho ha atribuït a la “confusió del ciutadà sobre qui està votant“. La formació que presideix David Bonvehí sosté que l’ús de la marca JxCat per part de la formació homònima els ha suposat un perjudici, però la part demandada ha rebatut aquest argument exposant que la Junta Electoral Central els va concedir l’estatus de grup polític significatiu i que els drets electorals els va assignar al PDeCAT.

La defensa de JxCat ha negat qualsevol perjudici econòmic per al PDeCAT perquè la JEC els va assignar tots els drets electorals –com les subvencions– i ha assegurat que l’òrgan electoral “reconeix un capital polític propi” al partit de Carles Puigdemont, diferenciat del PDeCAT. “Vol dir que JxCat no és el PDeCAT, que ja tenia un capital polític propi“, ha afegit.

Amb la data per al judici ja fixada per al 7 d’octubre, les parts s’han vist en una audiència prèvia a la Ciutat de la Justícia en què el PDeCAT i JxCat han exposat els seus arguments i han presentat les seves proves. Malgrat la protesta de JxCat, la jutgessa ha acceptat la petició de la representant del PDeCAT perquè es torni a citar els testimonis que ja van prestar declaració en la fase inicial de la causa: Carles Valls, Laia Sarri i Montserrat Morante. També ha demanat citar Pol Xart i Anna Soriano, Irene Negre, Josep Pagès i Roser Olondri, i la magistrada els ho ha concedit.

Comentaris

  RAMON A 25/02/2021 7:18 pm
  Les escuses son com el cul TOTOM EN TE UN
  Cecilia 25/02/2021 6:39 pm
  Honestament jo tenia un cert respecte per Artur Mas, però ara és patètic que no digui prou, i permeti aquesta... no se com definir-ho francament patètic. I encara demanarà d'anar junts un altre cop? Patètic...
  Independentista 25/02/2021 6:17 pm
  Sigui com sigui heu fet un flac favor al vostre Pais. Heu dispersat el vot independentista. .
  GAVANENC 25/02/2021 3:29 pm
  jajajajajajajajajaaaaaaaa.....jajajajajajajajajajajaaaaa...Però que n'arriveu a ser de tontos...!!!!!!
   Llengua 25/02/2021 6:03 pm
   Millor escriure amb propietat: Ha, ha, ha, ha, ha, ha...
  Gràcies PDECAT 25/02/2021 2:52 pm
  Podeu intentar-ho a les properes eleccions. Potser hi haurà més votants de JxCAT que s'hauran adonat que no sabien què votaven. De moment ja heu fet un bon favor al país.
  Groc 25/02/2021 2:49 pm
  PdeCat foteu el camp d’una punyetera vegada. Vareu ansr a les urnes amb el VOSTRE NOM BEN CLAR i amb tota la subvenció econòmica. Qui volia votar PdeCat tenia molt clar com fer-ho !! Els resultats son els que us donen suport. Tingueu dignitat, féu fàstic !!!
   Pere Gil 25/02/2021 4:31 pm
   Igualet que Unió, pobrissonets meus, que no heu après res? Seguiu així i ben aviat estareu en fase de liquidació.
   21
   41
   Respon
  Romeu 25/02/2021 1:08 pm
  Ehem ! Mutatis mutandis alguns vots dels PDeCat podrien ésser de despistats que volien votar Junts per Catalunya, no mestre Ramon ?
  odisea 25/02/2021 1:04 pm
  Menos rollo,pronto estareis con el PSClos del 155,como el Espalder.estais acabados.
   PEDECAT (SECTOR NEGOCIS DE CIU) 25/02/2021 2:27 pm
   El comisionista ARTUR MAS, vol seguir rentabilitzant aquest lobby.
   21
   30
   Respon

Nou comentari