El Comitè d’Afers Jurídics demana investigar la filtració en el suplicatori contra Puigdemont

L'eurodiputat de Cs avisa que trencar la confidencialitat del procediment "pot ser un delicte"

El president del Comitè d’Afers Jurídics i eurodiputat de Ciutadans (Cs), Adrián Vázquez, ha demanat al president de l’Eurocambra David Sassoli que obri “una investigació interna” sobre la filtració de l’informe parlamentari que demana aixecar la immunitat als eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Vázquez ha anunciat aquest dilluns que enviarà una carta al socialista italià amb la petició. “Espero que la investigació es pugui fer i, en cas que es determini una vulneració de la confidencialitat i el responsable, les normes s’apliquin amb contundència”, ha defensat. L’eurodiputat de Cs ha avisat que és “una infracció d’extrema gravetat” que “pot ser delicte” a Bèlgica i comportar sancions parlamentàries. Fonts parlamentàries confirmen que Sassoli pot encarregar la investigació dels fets al secretari general de l’Eurocambra Klaus Welle.

El president de la Generalitat a l’exili i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, també va anunciar que presentaria una queixa al president del Parlament Europeu David Sassoli pel “trencament de la confidencialitat” del procediment del suplicatori.

Comentaris

  Joan 22/02/2021 10:06 pm
  Ja han buscat a les butxaques de González Pons a veure si hi troben el filtrador de cafè?
  Joan Alsina 22/02/2021 9:49 pm
  Em pregunto si els que saben que no es poden sortir amb la seva de manera legal, no estaran preparant un parany per tractar d'aconseguir l'objectiu per la porta del darrere.
  Rémi 22/02/2021 9:03 pm
  Aquest xicotet de CIUDAD-ASNOS que presideix la cosa, sembla que sap que malgrat la llevada de la immunitat a la comissió d’afers jurídics del PE, farcida d’escanyols que s’hi van apuntar a corre-cuites quan el MHP Puigdemont va ocupar el seu escó, i presidida per un fatxa, el búlgar Dzhambazki, i que malgrat que el Plenari voti el mateix ( els grans grups són el del PP i el del Psoe), l’afer anirà a petar als tribunals de Bélgica. I ja hem vist que la Justícia belga NO ACCEPTA NI CONSIDERA que la justícia escanyola sigui tal: resolució inapel·lable en el cas del Conselller Puig-Gordi. Lapsus, doncs, o poder té raó en Uhmmmmmm, podria ser com diu: intentar culpar al propi MHP de la filtració. La mà negra del Reino és molt més llarga i poderosa del que ens podem imaginar. I aquí a ca nostra, ja hi ha a qui li aniria bé “Puigdemont a prisión”. Es la única veu ferma e intel·ligent que ens durà a la República Catalana.
  Uhmmmmmm 22/02/2021 8:20 pm
  "L’eurodiputat de Cs ha avisat que és “una infracció d’extrema gravetat” que “pot ser delicte” a Bèlgica i comportar sancions parlamentàries" Perquè diu a Bèlgica? Està acusant a Puigdemont de ser qui ho ha filtrat? Si Puigdemont encara no ha presentat la queixa i aquest li ha passat al davant.....
  Veterà antifranquista. 22/02/2021 6:55 pm
  Durant el franquisme ens pensàvem que la democràcia era el remei a tots els mals. Recentment confiàvem en Eurropa. tot fals. El món és una casa de barrets, un podrimener repugnant.
  Veterà antifranquista. 22/02/2021 6:55 pm
  Durant el franquisme ens pensàvem que la democràcia era el remei a tots els mals. Recentment confiàvem en Eurropa. tot fals. El món és una casa de barrets, un podrimener repugnant.
  fat boy 22/02/2021 5:03 pm
  Una altra casa de putes.

Nou comentari