El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs i PP busquen les pessigolles a ERC pel tercer grau a Oriol Pujol

Cs i PP han intentat aquest dimecres al Pel del Parlament buscar les pessigolles a ERC pel tercer grau concedit a Oriol Pujol, 57 dies després d’ingressar a presó per complir una pena de dos anys i mig. Un jutjat ha revocat aquest tercer grau i ha demanat que el fill de l’expresident Jordi Pujol torni a la presó

La diputada de Cs Lorena Roldán ha denunciat que el Govern intenta donar “privilegis a corruptes” i que això és “una vergonya” . Roldán ha assegurat que la conselleria de Justícia actua atorgant privilegis “als seus amics del procés i del 3%” i l’ha acusat d’estar buscant “vies creatives per saltar-se la resolució” del jutjat.

La diputada del PP Esperanza García s’ha afegit també a les crítiques i ha dit que el Govern el que està fent amb Oriol Pujol és “aplicar per la porta de darrera la Llei de transitorietat jurídica”. García s’ha preguntat “quin favor li deu a ERC a l’ex secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya” o és que “potser ERC està inquieta per les amenaces del seu pare sobre les rames de l’arbre que caurien”.

La consellera de Justícia, Ester Capella, ha negat les insinuacions de Cs i PP i ha dit que la decisió sobre el tercer grau va ser “tècnica i no política”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa