Cs augura l’aval de l’Eurocambra al suplicatori contra Puigdemont

Nacho Martín Blanco: "No han aconseguit el seu objectiu"

El diputat electe de Cs al Parlament Nacho Martín Blanco ha vaticinat que l’Eurocambra avalarà el suplicatori contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí i els aixecarà la immunitat parlamentària. En declaracions a la premsa aquest dilluns, Martín Blanco ha assegurat que es tracta d’una “bona notícia” perquè els tres polítics independentistes “no han aconseguit els seus objectius“. Els ha acusat de “vulnerar l’estat de dret” i “trepitjar els drets fonamentals d’una part important de la ciutadania”, per la qual cosa els ha emplaçat a “assumir les seves responsabilitats” davant de la justícia espanyola.

Si prospera el suplicatori, ha afegit, es demostrarà que “el projecte separatista és contrari als valors fundacionals de la Unió Europea, a la convivència, a la solidaritat, a l’estat de dret i als drets i llibertats fonamentals“. A més, ha considerat que Puigdemont, Comín i Ponsatí només tindran el suport de “veus molt residuals i marginals” o de l’extrema dreta, tot i que el ponent del suplicatori és l’ultraconservador búlgar Angel Dzhambazki, membre del mateix grup que Vox.

8-M

Martín Blanco també s’ha referit a la celebració del Dia de la Dona Treballadora i ha demanat reivindicar el 8 de març “amb responsabilitat”. Ha carregat contra algunes formacions polítiques que pretenen”, ha dit, “repartir carnets feministes” i ha demanat un “feminisme liberal” que sigui inclusiu.

Comentaris

  GAVANENC 08/03/2021 5:57 pm
  Despres de la votació del Parlament votan a favor del suplicatori, que no vagin per el mon fent de perdonavides democrátics, perque els passará com a Rusia. Ja no cola.....I les burradas que acaba de dir d'aquest de ciumarranos, que s'ho faci mirar, perque no en té ni idea del que ha de ser Europa. Després d'avui, ja ha perdut tota credibilitat....
  Caïm 08/03/2021 3:54 pm
  Sabem el que pensa. Cs, però no el que pensa ERC, heu sentit cap comentari defensant Puigdemont de part d'Aragonès? Per T.v.3 no existeix aquesta votació.
  Ricard 08/03/2021 3:44 pm
  Els castellanistes solen fer de bruixots: saben les coses que passaran abans de que passin. Si els plau, em poden dir el número de la Grossa?
  Nacho, mentider-inventor de delictes 08/03/2021 3:44 pm
  Nacho ets, sou uns inventors de delictes. Pregunta't si aquests delictes també s'han imputats a d'altres estats que s'han independitzat fins ara. No, oi,? Són estats tan dignes com els més antics. A més cap europreu ha de patir per tenir Cataluna independent ja sap que és aportadora neta d'€ I que aportarà bon fer a la UE. Tu Nacho ets un colon col.laboracionista de la metròpoli extractiva.
  Pere de la Vila Reial 08/03/2021 3:40 pm
  Aquest xicotet encara està celebrant els seus bons resultats el 14F. Qui no és feliç és per que no vol.
  Exili 08/03/2021 3:30 pm
  Sí s'aixeca la immunitat, també és farà amb la que té el Rei. No podran pas detenir-lo aquí, perquè hi hauria una guerra civil.
  TOM 08/03/2021 3:15 pm
  No ha trigat gaire aquesta señora en poder ficar les urpes per poder fer mal als que van anar a Belgica a buscar justicia......li ha faltat temps ......... els virreis i virreines del rei encara existeixen.
  D'on no n'hi ha no en raja 08/03/2021 3:11 pm
  El facha martin blanco, digne representant del franquisme, és a dir l'antidemocràcia. Ja hem diràs martin, que en treus tu de tot això, perquè ciudadanos, se n'ha anat directe al fracàs

Nou comentari