Cospedal assegura que Casado és una “magnífica opció” pel PP

L'exministra de Defensa assegura que el PP ha d'oferir un "projecte de futur que il·lusioni"

 

L’exministra de Defensa María Dolores de Cospedal ha fet costat aquest dilluns a Pablo Casado en una trobada informativa assegurant que el PP ha d’oferir un “projecte de futur que il·lusioni” els espanyols i l’exvicesecretari de Comunicació del PP pot ser una “magnífica opció“.

 

Així s’ha pronunciat a la seva arribada a la conferència-col·loqui organitzada pel Fòrum Europa que ha ofert Pablo Casado i que ha estat presentat per Adolfo Suárez Illana. A més de Cospedal, s’hi han presentat també l’exministre de Justícia Rafael Catalá, el president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, i els vicesecretaris del PP Javier Maroto i Andrea Levy, entre d’altres.

 

“La meva presència aquí vol dir que avui el PP ha d’oferir als nostres militants i als nostres votants un projecte de futur que il·lusioni i crec que un PP fort i unit i un PP amb conviccions ha d’estar preparat i hem d’estar preparats per lluitar per Espanya i pels espanyols. Crec que Pablo Casado pot ser una magnífica opció i escoltarem”, ha manifestat

Nou comentari