El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cospedal assegura que Casado és una “magnífica opció” pel PP
  • CA

 

L’exministra de Defensa María Dolores de Cospedal ha fet costat aquest dilluns a Pablo Casado en una trobada informativa assegurant que el PP ha d’oferir un “projecte de futur que il·lusioni” els espanyols i l’exvicesecretari de Comunicació del PP pot ser una “magnífica opció“.

 

Així s’ha pronunciat a la seva arribada a la conferència-col·loqui organitzada pel Fòrum Europa que ha ofert Pablo Casado i que ha estat presentat per Adolfo Suárez Illana. A més de Cospedal, s’hi han presentat també l’exministre de Justícia Rafael Catalá, el president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, i els vicesecretaris del PP Javier Maroto i Andrea Levy, entre d’altres.

 

“La meva presència aquí vol dir que avui el PP ha d’oferir als nostres militants i als nostres votants un projecte de futur que il·lusioni i crec que un PP fort i unit i un PP amb conviccions ha d’estar preparat i hem d’estar preparats per lluitar per Espanya i pels espanyols. Crec que Pablo Casado pot ser una magnífica opció i escoltarem”, ha manifestat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa