Casado descarta el suport del PP als pressupostos de Sánchez

El líder dels populars defensa presentar-se amb Cs a les eleccions catalanes

El president del PP, Pablo Casado, ha descartat donar suport als pressupostos que elabori el govern de Pedro Sánchez i ha apuntat a la majoria de la investidura. “El que no podem és ser còmplices d’una política econòmica que ens portaria a la ruïna“, ha dit Casado aquest dilluns al matí en una entrevista a ‘Antena 3’. El líder dels populars ha argumentat que els pressupostos són una “mesura a mitjà termini” i és “estrany” que no sigui el bloc de la investidura qui hi doni suport. “No ens poden demanar sense saber què plantegen als pressupostos i a més dient sumin-se al pacte que assolim amb Podem”, ha dit Casado, que ha afirmat que l’executiu sí comptarà amb el PP per “qualsevol mesura que sigui positiva per crear llocs de treball“.

Per exemple, amb la pròrroga dels ERTO o una “posició comuna” a la Unió Europea, ha dit Casado, que ha negat que el PP estigui “crispant”. El líder dels populars ha assegurat que són “fake news” dir que el PP està crispant. “Estem sent l’oposició que Sánchez mai va ser, la que col·labora però això sí, diu en què podem millorar”, ha afirmat.

D’altra banda, Casado ha defensat presentar-se amb Cs a les pròximes eleccions catalanes. “Crec que hem d’unir el constitucionalisme“, ha afirmat Casado. El líder del PP ha dit que no cal que sigui una coalició, com la fórmula 

Nou comentari