Casado demana concentrar el vot constitucionalista al PP per evitar una “coalició Frankenstein”

El president el PP assegura que si el PSC lidera un eventual tripartit "manarà l'independentisme"

El president del PP, Pablo Casado, ha fet costat aquest dijous al candidat del PPC a la presidència, Alejandro Fernández, en el tret de sortida de la campanya electoral a Catalunya. Casado ha carregat durament contra els socialistes en aquest inici de campanya i ha erigit Fernández com el “canvi real” a Catalunya. Casado avisa que si el PSC té l’opció, tornarà a pactar amb ERC i els comuns per reeditar un tripartit que Casado ha qualificat de “coalició Frankenstein”. En aquest sentit, el president dels populars assegura que en un eventual tripartit els socialistes presidirien la Generalitat, però qui “manarà”, assegura, serà l’independentisme.Per propiciar aquest canvi real, Casado confia que el PPC recuperi els escons perduts en els darrers comicis, quan era Xavier Garcia Albiol qui liderava els populars catalans, i que va deixar el grup parlamentari amb només quatre diputats. “Tindrem molts més diputats. La governabilitat ha de dependre del PP”, ha assegurat el president del partit.

Sobre el candidat socialista, Casado ha avisat que quan Illa parla de “canvi” li recorda als discursos de Pedro Sánchez quan renegava de Pablo Iglesias i dels partits independentistes: “Tornaran a pactar i és igual si ERC queda per davant del PSC perquè presidirà i qui manarà serà l’independentisme”.

Durant el seu discurs d’inici de campanya, el president del PP també ha anunciat que denunciarà els socialistes a la Junta Electoral per haver aprofitat els actes de canvi de cartera als ministeris per fer una campanya a favor del candidat del PSC a la presidència de la Generalitat. En aquest sentit, Pablo Casado assegura que el canvi que vol ara per a Catalunya podria suposar, al seu parer, una palanca de canvi a futur per al govern d’Espanya, des d’on ha promès un nou model de finançament per a Catalunya i la “culminació” dels grans corredors ferroviaris. Casado, tot i no haver-se iniciat encara oficialment la campanya electoral ha acabat demanant ja sortir a votar “en massa” al PPC per combatre la baixa participació que, segons ells, volen els seus adversaris polítics per evitar que es pugui impulsar el cavi i l’alternança al Govern de la Generalitat.

Comentaris

    en fi 29/01/2021 10:56 am
    el pablo tarado el fraCasado tenint dos màsters, pot tenir un llenguatge culte, és molt demanar, no sigui que aquest els hi hagin regalat. Dit aixó, els hereus del franquisme, ex quanta porqueria junta,

Nou comentari