Carrizosa aprofita el debat per fer campanya per la candidatura unionista del Col·legi d’Advocats

Fins i tot, Aragonès s'ha sorprès per la "falca"

Utilitzar la tribuna del Parlament, en un debat solemne com el d’una investidura, per fer campanya a favor d’una candidatura en una institució com el Col·legi d’Advocats Barcelona. El líder de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha estat el protagonista d’aquest fet que fins i tot, amb ironia, li ha retret el mateix candidat a President, Pere Aragonès, com l’exdegà del Col·legi d’Advocats de Barcelona i actual diputat de JxCAT, Jaume Alonso-Cuevillas.

En un moment de la seva intervenció, Carrizosa ha clamat a la mobilització constitucionalista a totes les institucions per evitar l’efecte Cambra de Comerç o posant com exemple l’esperonada de Pimec per evitar que Eines de País assolís la presidència de la patronal. En aquest marc, ha brandat les eleccions al Col·legi d’Advocats. “els advocats, i jo ho sóc, no poden deixar que l’embat democràtic del pacte de Govern, que el sectarisme del procés d’apoderi del Col·legi d’Advocats”, ha alertat. Una velada referència a les dues candidatures contraposades que es disputen la contesa electoral, entre la continuista i espanyolista Maria Eugènia Gay i l’alternativa de Gonçal Oliveros i Anna Boza.

“L’independentisme vol utilitzar la casa dels professionals de la justícia, dels defensors dels drets i les llibertats dels dèbils i els sense recursos, en els tentacles del Govern, per seguir els seus interessos. Per això, com advocat barceloní i diputat al Parlament, demano a tots els advocats que aquesta vegada sí es mobilitzin, i acabo, presidenta, i no votin a la candidatura auspiciada pels partits de Govern, sinó que votin, el proper 3 de juny, una sola candidatura independent que respecti als professionals, a la corporació, a les lleis i no als que desitjarien penjar a la seu del carrer Mallorca una estelada a la nostra façana i un llaç groc en les nostres togues“.

Aragonès no ha amagat haver quedat astorat per aquestes paraules. “Falca de campanya electoral pel Col·legi d’Advocats que crec que ens ha sorprès a tots una mica”, ha descrit el candidat. Una resposta que ha generat aplaudiments a la cambra i la reacció de Cuevillas i fins i tot de la candidatura més sobiranista, n’ha fet bandera de l’espot de Carrizosa:

Comentaris

  Cs.comuns. son el mateix, franquisme 23/05/2021 5:09 pm
  CarryChoza, franquisme de Carreras, psucquisme de fills de Franco, colaus, albiachs i chaletones franquistes. Asens, extrema dreta.155
  Luna Barceló 22/05/2021 11:16 am
  Sr. Carrizosa, quina barra definir-se com a reformista de centre, defensor d'un liberalisme progressista quan vostè no és capaç de respetar la pluralidat de Catalunya, que divideix al poble amb les seves declaracions insultants i antidemocràtiques i que cobrant el que cobra (any 2020 82.276 € més els complements que passen del 16.000 € i el que ens costa tenir-lo protegit pels mossos d'esquadra als qui tampoc respecta) empobreix la nostra societat a favor de la seva butxaca. Com s'atreveix a fer campanya pel Col·legi d'Advocats en un moment tant transcendental pel nostre país. Com s'atreveix a autonomernar-se liberal progressista quan és vostè un pobre home que lluita sense coneixement contra els nacionalistes. Sr. Carrizosa, faria bé de marxar amb la seva amiga de Inés Arrimadas a fer política a la capital del seu estat, segur que allà viuria millor i se sentiria protegit per la policia nacional. Au vinga! prengui aquesta decisió i segur que tots estarem molt millor.
  Eulàlia 22/05/2021 10:49 am
  Sr. Carrizosa fent campanya al Parlament de Catalunya Senzillament Amoral!! Desprén Odi" en cada una de les seves paraules i gesticulacions, vostè no és feliç, aquest és el seu gran problema!!
  En patufet astronauta 22/05/2021 10:09 am
  Molt be Sr. Carrizosa, constatat que fa una bona feina quan només amb el seu nom, els renegats treuan foc pels caixals. Per cert, aquest senyor es advocat, no se si lo pilláis.
  Ton 21/05/2021 7:46 pm
  Ni cas d'aquest fracassat fastigós.
  U menià 21/05/2021 4:53 pm
  Per si algu ho dubtava ha quedat ben demostrat que els espanyolistes son, a més, uns pocavergonyes.
   Quin fàstic de persona, del pitjor que ha passat pel parlament 21/05/2021 9:15 pm
   D'haver dut un llaç groc, la justícia espanyola ja estaria tramitant la seva expulsió com a diputat del Parlament, per fer publicitat directa d'una candidatura al col·legi d'Advocats on no toca, o qualsevol altrevinvent que es traurien de la màniga ,ah! i un multa de 40.000€. Però no, ell és dels bons, dels d'una grande y libre, i té llicència pel que faci falta.
  Mala peça 21/05/2021 4:45 pm
  El voltor carrichoza, déu necessitar ingressos atípics, perquè pasta per pagar sous i factures, cada dia que passa en té menys

Nou comentari