El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa acusa Vox d’afavorir l’independentisme
  • CA

El líder de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa ha acusat a Vox d’afavorir l’independentisme català mab el seu “discurs espanyolista”. En una entevista aquest dissabte a La Vaguardia Carrizoa ha assegurat que les polítiques de dreta del partit són utilitzades pels partits independentistes per aconseguir “fer un favor a l’independentisme, perquè dibuixa un sentit de l’espanyolitat que és el que agrada a l’independentisme, el que encarna la dreta populista”.

Carrizosa ha declarat que no només a Catalunya sinó que a la resta de l’estat espanyol, els partits d’esquerres “utilitzen la posició de Vox per contaminar altres opcions i fer que els partits amb idiologies semblants semblin més propers a Vox”. Així doncs, el líder de Ciutadans ha assegurat que la seva proposta està “més connectada a la identitat dels catalans que se senten espanyols i europeus”, i ha acusat la formació d’Ignacio Garriga -líder de Vox a Catalunya- de no ser europeista. D’altra banda, Carrizosa també ha explicat que en l’estructura municipal, Vox coincideix “amb la de l’antiga Plataforma per Catalunya, que es va presentar a municipis on hi ha problemes d’immigració”.

Seguint el context de les eleccions municipals, el líder del partit taronja ha concretat que la seva formació està per darrere del PSC, en termes de constitucionalisme i ha recordat que busquen reduir aquesta distància en les eleccions de 2023. També ha recordat que van “molt per davant del PP i de Vox, que tenen problemes per constituir candidatures a molts municipis catalans“. Així doncs, ha assegurat que Ciutadans es vol presentar en una candidatura sense col·laboracions -sobretot en l’àmbit barceloní-, ja que Carrizosa té molt clar que “a hores d’ara, suma més el partit taronja en solitari que concorrent amb projectes que no estan forts o que acaben de néixer i encara han de demostrar la seva viabilitat electoral”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: valeri a gener 30, 2022 | 19:10
    valeri gener 30, 2022 | 19:10
    Casrrizosa: Quin exit a Vic. Ciudadanos esta a les últimes. Te els dies comptats. Ja nomes queda Carrizosa i poc mes. Arrimadas ho veu tant malament que ja busca on apuntalar el cul. Independencia ja.
  2. Icona del comentari de: ciutadà a gener 31, 2022 | 03:38
    ciutadà gener 31, 2022 | 03:38
    Si, home. I el cianur de potassi és un aliment de primera qualitat. Perquè no el tastes?
  3. Icona del comentari de: Observador a gener 31, 2022 | 08:23
    Observador gener 31, 2022 | 08:23
    C's desapareixerà però els seus militants no; s'apuntaran a qualsevol altra formació feixista, que no en manquen.
  4. Icona del comentari de: rd a gener 31, 2022 | 09:27
    rd gener 31, 2022 | 09:27
    es un pobre home

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa