El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camacho va ocultar al Parlament que havia escoltat la gravació de la Camarga
  • CA

La líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, va ocultar al Parlament que havia escoltat la gravació del dinar de La Camarga. La dirigent popular va negar de manera insistent haver escoltat la cinta en la seva compareixença a la Comissió d’Investigació del Frau. Un fet que no s’avé amb la seva declaració davant el Jutge a la que ha tingut accés ElSingular.

En la compareixença de Camacho el passat 10 d’abril a la comissió del Frau, la líder del PP va respondre a la portaveu de CiU, Meritxell Borràs, que fins i tot no li havien permès escoltar la gravació. “No se m’autoritza a escoltar-la, no la puc escoltar”, va sentenciar Camacho per afegir no l’havia escoltada en “cap moment”. De fet, Camacho acusa Borràs de dir falsedats per assegurar que la líder del PP l’havia escoltada. “Jo aquesta conversa no l’he escoltat, per tant, això que vostè ha dit és fals, jo no he tingut dret a escoltar-la, no se’m va autoritzar escoltar-la i no l’he escoltat en cap moment”, va reblar Camacho en la comissió.

En canvi, en la seva compareixença davant el Jutge que investigava el cas Método 3, Camacho admet que l’inspector de policia que portava la investigació del cas li va donar “uns cascos” i que va identificar la gravació. Fins i tot, Camacho de memòria concreta la part en què va reconèixer de la gravació. “Pues me puse los cascos y sí, identifiqué un trozo- no éste que es el de la parte final que yo recuerdo-, identifiqué un trozo de la parte en que nos saludàbamos. Ahí yo sí que decía pocas palabaras, con dificultad reconocí mi voz diciendo: ‘puede traer una coca-cola sin hielo ni limón”, una cosa que siempre pido. Identifiqué mi voz en ese trozo”, va declarar Camacho en seu judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa