Batussa elevada de to entre Dante-Fachin i un diputat de Cs per la defensa del català

Retrets i insults en una intercanvi a Twtiter

L’exdiputat Albano Dante-Fachin i el diuptat de Cs al Parlament Nacho Martín Blanco s’han discutit a Twitter per la defensa del català que ha fet el primer. Dante-Fachin ha criticat en una piulada que no s’hagi refectit suficientment que la consellera d’Exteriors, Victòria Alsina, hagués usat el català també per dirigir-se al cos consular en un acte recent a Barcelona. Al perfil d’Exteriors es va penjar un tall en castellà que ha provocat crítiuqes. Dante-Fachín ha criticat aquest aspecte i Martín Blanco ha aprofitat per recriminar-li que gosi fer aquesta crítica a favor del català.

El diputat de Cs ha opinat que Dante-Fachín és “un argentí entregat al nacionalisme català” i que el seu posicionament respecte a la polèmica sobre la consellera d’Exteriors és un dels “disbarats que el nacionalisme provoca”. Dante-Fachin li replica dient que Cs és com Vox i una formació “supremacista” per haver assenyalat el seu origen per limitar-li el dret a criticar. “Desgraciat, no passareu”, li diu Dante-Fachin al de Cs. Martín Blanco s’hi torna demanant-li que no es munti “pel·lícules” que el que ell critica és que “un castellanoparlament es mengi tots els mantres nacionalistes”.

Comentaris

  Ricard 17/07/2021 4:21 pm
  Els catalans o aranesos que volen exterminar la llengua catalana i l'occità aranès al seu propi pais són catalans o aranesos? Quan se'n fa apologia no és un delicte d'odi als grups nacionals atacats? Perquè es fan dir espanyols quan només creuen en Castellà? Que fan aquests castellans a Catalunya i Aran quan ens odien i volen acabar amb el país? Qui els dóna cobertura? Podem mirar a una altra banda? Les lleis basades amb majories nacionals hostils al nostre país tenen legitimitat fora dels grups nacionals hostils a Catalunya i l'Aràn? Fins a quan hem de aguantar l'agressió planificada secular?
  uno que vive en Tabarnia 17/07/2021 5:29 pm
  el Martin Blanco es especialista en fugir quant l,hi canten la canya
  X2 17/07/2021 5:45 pm
  El Martin Blanco es un feixista verborreic inaguantable que no mes diu collonades
  Kingunxul 17/07/2021 5:47 pm
  ignacio martin bco un palanganero al servicio d causas vomitivas
  Ton 17/07/2021 6:03 pm
  Albano, amb aquesta gentussa no val la pena ni gastar una paraula. Son escombraria.
  Mala peça 17/07/2021 6:14 pm
  Ja sabem quin peu calça el nacho martin blanco, quan un és un fasc'sta de neixement, en el seu ADN, hi ha la destrucció del català, i de les persones immigrants
  Gecko 17/07/2021 7:59 pm
  Batussa ? On hi veuen la batussa des de la redacció ? Jo hi veig un un individu curtet del partit de Rivera, que és un patètic zero a l'esquerra, que s'autoretrata amb tota mena de detalls i deixa amb el cul enlaire la seva xenofòbia, el xovinisme espanyol i llur supremacia espanyola, tot alhora.
  Mariachi 17/07/2021 9:37 pm
  El nacho té nom de menja. Potser ve de Mèxic, on potser se'l fotrien.
  Joan Roig 18/07/2021 6:44 am
  Aragones parlant en latino americano als consuls es una aberracio feixista d'erc.extermini del català. TV3.ERC 0el genocidi del català, junquerisme miserable espanyol. Amb Junqueras tots a parlar español, per ampliar la base genocida
  Narcís 18/07/2021 12:37 pm
  Albano, permete'm : no posis ton nivell intel.lectual i humà front aquest no ningú ! PD : guaita si té cents de milers de kms. quadrats defora o a sa espanya .. què nassos fum ací? Nota : és obvi aquest pseudopartit ser força pitjor que PP i VOX .. que ja és dir ( i amagant-se en el mot Ciudadanos .. és pot ser més cínic ? ) ! Anotació al marge : ni cas d'aquesta deixalla .. amb PPSOE ja n' és el cupó massa vessat de misèria moral/ ètica !

Nou comentari