L’expresident del Barça Sandro Rosell ha afirmat avui que el seu advocat ha parlat amb l’excomissari Villarejo. “Sembla que ens vol ajudar a clarificar què hi havia darrera del meu cas”, explica en una entrevista a Catalunya Ràdio. “Espero que algun dia sabem qui hi havia darrera del meu cas”, ha afirmat. En aquest sentit, ha dit que s’està demostrant que el seu cas va ser un muntatge de “comissaris corruptes”. Alhora, creu que el problema és que no “va ser només” a ell. Rosell ha criticat durament el sistema judicial espanyol, ja que a parer seu si hi ha algun cas d’una persona sense proves “el mataran”.

Anuncia una querella contra tots aquells que van emetre “informes falsos”

Rosell també ha advertit que queden moltes més cintes per publicar de molts polítics i de molta més gent implicada en aquesta trama. Creu que Villarejo no actuava sol, ja que “no és possible que ell solet agafés diners dels fonts reservats”. Explica que posaran una querella contra Villarejo i contra tota aquella gent que va participar en crear informes “falsos, que el van conduir durant 2 anys a la presó. Ha matisat, però, que no posaran una querella contra Fernández Díaz, perquè no hi ha proves que estigui dins del seu cas.

L’excomissari Villarejo durant l’entrevista al FAQS / TV3

Creu que Rajoy estava al corrent del seu cas

“Sembla que Rajoy estava al cas del meu cas”, explica Rosell, qui creu que la presó no es compensa en res i afirma que no perdonarà a qui hi hagi darrera del seu cas de presumpte persecució. “O ens hi posem tots o això seguirà passant”, ha dit l’expresident del Barça. Creu que s’està donant massa poder a l’Estat i als funcionaris i creu que “ens estem fent un monstre”. Ha criticat el nivell impositiu ja que, segons ell, treballa només un 30% per ell.

L’expresident del Barça, que estava a les llistes de Villarejo, creu que hi era per haver estat a la presidència del Barça i deixar passar la Via Catalana per les instal·lacions del club, deixar l’estadi pel concert de la llibertat i posar les 4 barres a la samarreta. “Aquestes coses no van agradar massa i van anar a per mi”, diu Rosell. En referència a Alícia Sánchez-Camacho, la coneix de saludar-se. “Quan em saludava ho feia amb molta simpatia”, explica, i afirma que Camacho va demanar de posar el seu nom a les llistes de Villarejo.

Més notícies
L'expresident del Barça Sandro Rosell sortint de la Ciutat de la Justícia / ACN

Camacho va proposar a Villarejo investigar Sandro Rosell

Notícia: Camacho va proposar a Villarejo investigar Sandro Rosell
Comparteix
L'exlíder del PPC va apuntar al president del Barça i va posar en marxa un contacte amb Vicky Álvarez
Notícia: Camacho va proposar a Villarejo investigar Sandro Rosell - Mobile
Una imatge d'arxiu de l'FBI que hauria participat a l'Operació Catalunya/EP

La connexió de l’FBI amb la policia patriòtica: Sandro Rosell, Andorra i jihadisme

Reportatge: La connexió de l’FBI amb la policia patriòtica: Sandro Rosell, Andorra i jihadisme
Comparteix
Una conversa del 2014 entre Villarejo, el director adjunt operatiu de la policia espanyola i un agent nord-americà, clau per entendre la participació dels EUA en tota la trama
Reportatge: La connexió de l’FBI amb la policia patriòtica: Sandro Rosell, Andorra i jihadisme - Mobile
L'expresident del Barça Sandro Rosell sortint de la Ciutat de la Justícia / ACN

Rosell es querellarà contra Villarejo per les declaracions sobre Lamela

Notícia: Rosell es querellarà contra Villarejo per les declaracions sobre Lamela
Comparteix
L'excomissari va assegurar que la jutgessa va ser premiada amb una cadira al Tribunal Suprem per enviar l'expresident del Barça a la presó
Notícia: Rosell es querellarà contra Villarejo per les declaracions sobre Lamela - Mobile
imatge el mon migracio

El Suprem barra el pas a la querella de Rosell contra Lamela

Notícia: El Suprem barra el pas a la querella de Rosell contra Lamela
Comparteix
Sense ni un calbot per dos anys de presó preventiva
Notícia: El Suprem barra el pas a la querella de Rosell contra Lamela - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Arnau a juliol 05, 2022 | 11:33
  Arnau juliol 05, 2022 | 11:33
  Quin individu més estrany en Rosell... l'expolicia secret i servidor d'Espanya actiu des l'any 1972 Villareco... és darrere el seu cas. Villareco fa part del "team" que li va voler fer mal. Quin sentit té preguntar-li a l'executor del seu cas "què hi ha darrere dels seu cas" ? A en Rosell el clavegueram de l'estat espanyol el va confondre amb un independentista català. Fa gràcia que a vegades els xovinistes que escriuen per ací vulguin diferenciar entre "catalans" i independentistes catalans i al capdavall des de Madrid ens veuen a tots els catalans iguals. Allò que fa nosa als xovinistes espanyols és que hi hagi catalans que "ejercen". la resta és no voler assabentar-se'n de res.
 2. Icona del comentari de: Pere a juliol 05, 2022 | 11:39
  Pere juliol 05, 2022 | 11:39
  Sembla que en Rosell és el típic botifler que es desperta molt desorientat, degut a la mala passada que li han fet, i se n'adona de la realitat de l'estat espanyol. Encara que hagi intentat, o intenti encara, oferir ofrenes i glòries a Espanya. D'Espanya estant el veuen com un català que a més ha estat president del FC Barcelona ! Recordeu per exemple aclaridor, que un altre botifler nostrat encara més ultra, ens ha de recordar que té ell 16 cognoms...
 3. Icona del comentari de: Gecko a juliol 05, 2022 | 12:18
  Gecko juliol 05, 2022 | 12:18
  Sembla una mica despistat l'expresident del FC Barcelona. Villarejo es vol ajudar a si mateix. Villarejo a més d'ésser un espia al servei d'Espanya des de l'any 1972, tenia "negocis" i xantatges propis fets amb el "material" que tenia enregistrat i emmagatzemat, ara està en mig de judicis per aquests fets. El cas Villarejo és el típic d'espionatge espanyol en el qual tots els "participants" acaben enfrontats i delatant-se entre ells a causa dels enganys mantinguts també entre ells. Partim d'un cas concret, el de l'enregistrament en un gerro d'un restaurant de Barcelona. La tal Vicky a sou de l'estat espanyol, la de la fal·làcia dels "sacs d'escombraries plens de bitllets", està ara enfrontada amb Villarejo a qui va "conèixer" amb un altre cognom (Villar) i amb Camacho a qui considera que la va enganyar; el col·labo propietari (Metodo3) de l'aparell enregistrador i de la instal·lació prèvia al restaurant, està enfrontat amb Camacho; Fernandez Diaz com a mínim està enfrontat amb Villarejo recordeu allò que va dir que la reunió que va fer amb amb Villarejo, oficialment "no existia" [sic]; Camacho està enfrontada amb tothom, Vicky, el paio de Metodo3, Villarejo... Quin embolic. Per a treure'n l'entrellat s'ha de composar el puzzle de les parts de cada participant. La qüestió és que ha estat capaç de fer l'estat espanyol per a intentar frenar l'independentisme català a qualsevol preu. L'estat espanyol i els seus "administradors" evidentment no tenen sentit del ridícul ni de la responsabilitat, la fal·làcia de la unitat indivisible d'Espanya, els enlluerna i els hi fa ballar el cap i el sentit comú.
 4. Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a juliol 05, 2022 | 12:56
  Pere Llimonera i Citronell juliol 05, 2022 | 12:56
  Vas tard, en Villarejo ja no podrà declarar més, perquè provablement li passarà algun infortuni i la palmarà, com tants d'altres, la llista es llarga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa