Aragonès és baixet i fa fer “la migdiada”: gracietes del líder del PP

Assegura que Aragonès respon amb dades "dignes dels trileros de Les Rambles"

“Amb el seu mètode de càlcul, vostè fa 1’90, jo 2’05 i faig d’escorta i vostè d’aler de la selecció espanyola de bàsquet”, ha dit el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández. “Veritat que això no s’ho creu ni el tato? Doncs passa el mateix amb les dades que vostè ha dit avui”, ha reblat, després de dir que “s’ha atrevit” a respondre amb unes dades pròpies d’un “triler de les Rambles”.

Durant el debat de política general aquesta tarda al Parlament, Fernández ha dit que Aragonès ha dit “falsedats” sobre l’oposició durant el discurs de “migdiada” que va fer ahir. “Tots el vam gaudir fervorosament”, ha dit irònicament. “Ha amollat en la seva rèplica, en un to més amable que el de Torra, un bon grapat de mentides”, ha dit.

“Aquest matí l’he reptat a rebatre el vandalisme, llistes d’espera a Sanitat, els barracons… i no ho ha fet”, li ha retret. Fernández ha dit que no es pot afirmar que el seu grup “minoritari” no faci propostes. “Som una alternativa de llibre”, ha insistit.

En aquesta ocasió, Fernández sí que ha optat per carregar contra Aragonès. En canvi, aquest matí ha preferit fer-ho contra el president del govern espanyolPedro Sánchez en considerar que el seu govern són “els palmeros” d’ERC. Fernández ha vaticinat que sota el govern de Pedro Sánchez a l’Estat “el separatisme ho tornarà a fer” perquè l’estat espanyol “estarà dèbil”.

El líder del PP català creu que hi ha un “canvi d’estratègia” de l’independentisme, que “ja no aposta per les mobilitzacions”. Ara, ha assegurat aquest matí, l’estratègia és “desprestigiar Espanya com un estat feixista”. “Estan disposats a fer durar el conte del procés per seguir cobrant”, ha dit després de carregar durament contra Quim Torra per “cobrar 200.000 euros i tenir la cara de dir que està represaliat”. “Catalunya no està ni espoliada ni represaliada. Els independentistes són els burgesos”.

Comentaris

    Borinot 30/09/2021 9:00 am
    Les gracietes i parides del ferñandez, només li donen tres diputats, l'humor español, dels anys dictatorials, a Catalunya no triomfa, afortunadament

Nou comentari