El PP parla de “palmeros” i Narcos en la seva rèplica a Aragonès

Fernández diu que "Catalunya no està ni espoliada ni represaliada" i insisteix que els independentistes són "els burgesos"

El diputat del PP, Alejandro Fernández, ha preferit carregar contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, abans de passar a l’atac contra Pere Aragonès. Fernández considera que Sánchez i el seu govern són “els palmeros” d’ERC i ha vaticinat que sota el govern de Pedro Sánchez a l’Estat “el separatisme ho tornarà a fer”. L’independentisme “ho farà” en el moment en què l’estat espanyol “estigui dèbil”, ha pronosticat.

Fernández creu que hi ha un “canvi d’estratègia” de l’independentisme, que “ja no aposta per les mobilitzacions”. Ara, ha assegurat, l’estratègia és “desprestigiar Espanya com un estat feixista”. “Estan disposats a fer durar el conte del procés per seguir cobrant”, ha dit després de carregar durament contra Quim Torra per “cobrar 200.000 euros i tenir la cara de dir que està represaliat”. “Catalunya no està ni espoliada ni represaliada. Els independentistes són els burgesos”.

“Vinculen el rei amb Narcos”

El diputat del PP ha volgut deixar constància de les “diferències” entre el govern de Rajoy i el govern actual de Sánchez. “Diu el senyor Illa que sota el govern del PP es van celebrar dos referèndums il·legals, però en aquell moment l’executiu espanyol va estar-hi sempre en contra. Ara, el govern del PSOE està a favor”, ha reblat.

Fernández ha criticat que hi hagi ministres del govern espanyol que “comparteixen vídeos de Podem que vinculen el rei amb Narcos” i ha acusat Sánchez de “mantenir un silenci absolut”. Dirigint-se a Salvador Illa, el diputat popular ha dit que li cau “millor” que Pedro Sánchez, però ha lamentat que “en política són com dues gotes d’aigua”.

La Via Laietana i Jaume I

Sobre l’anunci d’Aragonès de tancar la prefactura de la Via Laietana per fer-la un espai “de memòria”, Fernández ha ironitzat i ha dit que si aquesta s’ha de tancar “caldria tancar tots els llocs pels quals va passar Jaume I, que de demòcrata en tenia poc”.

“Catalunya és líder en barraquisme, en delinqüència o en fuga d’empreses”, ha defensat, afegint que el país “segueix aglutinant el 50% de les ocupacions de tot l’Estat”. D’aquesta manera ha conclós el discurs, que s’ha centrat en criticar el govern de Sánchez per “donar suport” al “separatisme”.

Comentaris

  borinot 29/09/2021 12:11 pm
  ferñandez 3 diputats, no hace falta decir nada mas
   Un català 29/09/2021 1:08 pm
   Catalunya, Comunitat Autònoma del regne d'Espanya. No cal dir res més.
  borinot bis 29/09/2021 1:13 pm
  VOX: 11 diputats; CUP: 9 diputats no hace falta decir nada mas
  El palmero debe ser .... 29/09/2021 1:17 pm
  .... Josep Costa, el Huevón de la Isla.
  GAVANENC 29/09/2021 1:30 pm
  Tros d'Ase, representant del partit mes corrupte d'Europa....Sota d'una pedra haurieu d'amagar-vos
  X2 29/09/2021 2:44 pm
  Fora feixistes
  ton c. 29/09/2021 2:57 pm
  home sr. . Fernández, jo sempre havía desitjar ser burgés, per aixó soc indepe. Jo pensaba que el nivell màxim d´estupidessa el teniem amb el sr. Millo, peró veig que vostés es superen día rere día.
   uno que vive en Tabarnia 29/09/2021 4:27 pm
   noi! es el que te de ser del PP, no en volen d,intel.ligents, un partit inconstitucional que no vol renovar un tribunal que la constitucio (i no hi crec) exigeix, pero l,obstaculicen perque si no anirian tots a la preso, inclos en 3 de aqui
  RAMON A 29/09/2021 4:52 pm
  AQUESTA SUCURSAL ESTRANJERA DELICTIVA SEMBLA QUE FACIN UN CASTING PER TROBAR UN DELEGAT QUE SIGUI CADA VEGADA MES VOMITIU

Nou comentari