El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anna Boza, Elpidio José Silva i un dels fundadors de Drets, a la llista alternativa del Col·legi d’Advocats
  • CA

Aquest matí, es presentarà amb tots els honors la llista alternativa pel deganat del Col·legi d’Advocats a Barcelona. El número u, Gonçal Oliveros, en detallarà les línies mestres en un acte a l’Ateneu Barcelonès. També serà l’oportunitat de presentar-ne els noms. El tiquet electoral d’Oliveros serà l’advocada Anna Boza, que a més de jurista és habitual analista als mitjans de comunicació.

Els noms que formen la resta de la precandidatura en destaquen l’exmagistrat Elpidio José Silva; l’impulsor de l’entitat Drets, Sergi Blàzquez, el laboralista Christian Navarro; la lletrada experta en discriminacions de gènere, Joana Badia; l’empresària i advocada Mireia Casals; una de les firmants del manifesta per la llibertat dels presos políticss, Francesca López Pinto; el professor a la Universitat de Barcelona, Jordi Manyà; l’advocada vigatana Assumpció Martínez; Robert Sabata, representant dels Advocats Europeus Demòcrates; Lluís Mestres, advocat penalista i membre de l’Associació Atenes de Juristes pels Drets Civils; Pol Olivet, professor de dret penal; la també penalista Teresa Vallverdú; i les advocades Núria Sánchez i Sandra de la Iglesia.

Tots ells formen part d’una llista progressista i sobiranista que busca que el Col·legi esdevingui una entitat defensora dels drets civils i polítics. En definitiva, una candidatura alternativa i “republicana” que s’enfronti amb la “dinastia que suposa Maria Eugènia Gay”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquel Àngel Estévez a abril 16, 2021 | 11:29
    Miquel Àngel Estévez abril 16, 2021 | 11:29
    Bravo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa