Alba Vergés serà la vicepresidenta primera del Parlament, en substitució d’Anna Caula

El relleu es farà efectiu amb la votació del proper ple de la cambra

L’exconsellera de Salut Alba Vergés torna a la Mesa del Parlament. Just abans d’assumir el càrrec amb el president Quim Torra al capdavant d’aquell Govern, Vergés era secretària de la Mesa. Ara, després de la presa de possessió del nou executiu de Pere Aragonès i que la republicana Anna Caula hagi deixat la Mesa per a ser secretària general de l’Esport, Vergés assumirà la vicepresidència primera del Parlament, segons han avançat diversos mitjans i ha confirmat l’ACN. Caula ja fa dies que va renunciar al càrrec per a entrar a l’estructura de Govern, però Vergés no assumirà la vicepresidència fins que el relleu sigui votat al proper ple del Parlament.

Comentaris

  Ramon 08/06/2021 5:16 pm
  Ah, quina gran talladora de participacions per la rifa d'un cau escolta s'està perdent el món, per causa del compromís polític d'Alba Vergés!
  Maria 08/06/2021 3:43 pm
  Serveis prestats com al Torrent. No tens res a fer al costat de la Laura ... com no pot ser de cap altra manera.
  Doctor Strangelove 08/06/2021 3:16 pm
  La brossa al poder. Això és Catalunya. Indepres, sou uns malparits, us voleu carregar tot un poble! Doc.
   Doctor Strangelove, el bo. 08/06/2021 5:58 pm
   El savi doctor Phil Philipps en visita novament i ens ofereix el seu exquisit vocabulari: la brossa i els malparits, sembla que va millorant aquest sinistre personatge. Podries aclarir-nos què vol dir el mot Indepres? Ets tan culte que els mortals no t'acabem d'entendre. No oblidis passar per la consulta del psicòleg. Doc.
  I el món roda 08/06/2021 1:28 pm
  Todo por la pasta.
   moi 08/06/2021 2:13 pm
   Tot no xe no fos que ens tanquessin.

Nou comentari