Abascal: “Són uns mals resultats per a Espanya”

Vox ha celebrat la seva quarta posició en els resultats d’aquestes eleccions en un hotel de la Gran Via. A vint minuts de les dotze de la nit, amb el 98% escrutats i onze escons al sarró per 215.488 vots, el candidat voxer Ignacio Garriga ha sortit a agrarir el suport electoral i ha apuntar quina seria l’estratègia de la formació ultradretana aquesta legislatura. “Dos cents mil catalans ens han fet líders de l’oposició”, ha exclamat davant una militància hipermobilitzada. Així mateix ha ressaltat que han obtingut representació a totes les circumscripcions. “Déu beneeixi Catalunya!”, s’ha acomiadat.

El relleu al faristol l’ha agafat el president de la formació, Santiago Abascal, que tot i l’alegria ha demanat contenció. “Són uns mals per a Espanya”, ha alertat. En aquest sentit, ha recordat que els tres primers partits són independentistes i socialistes. “Nosaltres som l’únic partit que es presenta a tot Espanya amb representació a tot Catalunya”, ha afegit. “A pesar de la nostra alegria, tenim poc per celebrar i molt per treballar”, ha sentenciat.

Tots dos líders s’han compromès a “foragitar de les institucions els independentistes i els socialistes”. Per això, ha insistit en marcar el seu paper com a líders de l’oposició parlamentària per mantenir el “rumb dels discurs d’aquestes dues setmanes, no ens bellugarem ni un mil·límetre”. “Tindreu una formació que exigirà per recuperar la Catalunya que ens han arrabassat”, ha clos Garriga. “Hem guanyat una batalla, però no és una victòria perquè l’independentisme governarà”, ha recalcat.

Comentaris

  Pepista Febrer 15, 2021 | 00:39
  Sou els mateixos tstxes de sempres amb in altre logo. No ha canviat res
  Albert Febrer 15, 2021 | 08:36
  PP, Ciudadanos, Vox i PSOE són vasos comunicants perquè tots tenen la mateixa clientela: colons espanyols inadaptats a Catalunya que es fotrien de gana al seu país d'origen.
  A l'aguait Febrer 15, 2021 | 08:36
  Aquest titella a veure si el fan baixar aviat del cavall i el posen a treballar com les persones decents. No necessitem més paràsits.
   Antifeixista Febrer 15, 2021 | 11:12
   Hola, soc un feixista de Vox i el meu nom es Ignaci, pero podeu dir-me naci

Nou comentari