Portades per a Vox

"El que està passant a Espanya és un rellançament de la reivindicació de la conquesta d'Amèrica, amb un orgull testosterònic en la cursa del PP amb Vox"

Aquest dimarts, aquesta nació que anomena nacionalistes els que se senten d’una altra nació celebra la seva festa amb una desfilada militar. Una celebració vinculada a un genocidi no reconegut. Totes les nacions tenen episodis foscos en el passat, però quan s’ha volgut ser un imperi i s’ha deixat un rastre de sang, al segle XXI s’hauria de saber demanar perdó. En lloc d’això, el que està passant a Espanya és un rellançament de la reivindicació de la conquesta d’Amèrica, amb un orgull testosterònic especialment visible en la cursa del PP cap a l’extrema dreta on regna Vox. Per aquest camí menyspreen el president de Mèxic amb una borratxera de bromes ridícules i critiquen el Papa perquè no és possible que “un catòlic que parla espanyol” plantegi els deutes històrics d’Espanya.

Fan tot això i tracten Vox com a partit normal: el PSOE també, el dia que Carmen Calvo els va agrair el suport en una votació sobre els fons europeus. I la vigília del 12-O tres diaris de gran tirada editats a Madrid regalen la portada a Abascal per un acte on va reunir els seus seguidors per vomitar bilis mentre l’aplaudien. Així és com després els convidats de pedra de l’esquerra espanyola assenyalen Catalunya com a culpable d’aquesta hipertròfia de l’extrema dreta originada al gran Madrid, en un procés que ha passat per episodis com el debat electoral en què Pedro Sánchez va voler entrar en la competició de ser més espanyol que ningú prometent que portaria Puigdemont al Tribunal Suprem. Així és com s’han plantat al Parlament de Catalunya 11 diputats ultres i cada dia hi demostren que els és igual absolutament tot, només fan una agitació tan grollera que no la suporta ni Cs, que ja els ha picat la cresta. I així és com continuarà aquesta espiral, amb el suport de l’alta judicatura, mentre Polònia els marca el camí. Escolta, Brussel·les.

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 11/10/2021 11:35 pm
  Chati el lovox se acerca y los borreguetes lazinazis vais a aprender de una vez s respetar la ley. Si no os conviene cogéis la maletita y a vaterlu con el pastelero loco a montar nata. Es lo que hay.
  Doctor Strangelove 12/10/2021 8:33 am
  Senyora, ja no sé si ets més lletja per dins o per fora! I és clar, amb aquesta fila no m,estranya aquesta rancúnia contra la bona gent. Doc.
   al Strangelove 12/10/2021 11:01 am
   vaja el tarat, del dr. en ciències de la caca que es vomita per la boca, ja ha complert... avui ja podrà descansar, a buidat el pap.. i s'ha quedat descansat, i diu lletja per dins i per fora a la periodista... hahahaha es nota que cap geperut es veu el gep... tú deus tindre que sortir al carrer amb passamuntanyes, si ets tan lleig per fora com per dintre...
  Narcís 12/10/2021 11:17 am
  Només saber perquè no em publicaren comentari d'ahir a sa columna ( quan tractava d' efectes de la medecina .. en aquest cas, pública ! ) ! PD : m' estranyà .. no posen comentaris amb argument ( hom sigui d' acord o no ho sigui ) i, per contra, sí d' altres com aquests d'avui que només bramen ( i fan bé de publicar-los .. així sabem quin peu calcen aquests tipus ! ) !
   Doctor Strangelove 12/10/2021 1:32 pm
   Narcís, l,estrany és que a un sonat com tu li publiquin les carallotades que escrius! Doc.
  "tracten Vox com a partit normal" 12/10/2021 12:29 pm
  És que VOX és un partit normal amb ideologia extremista de dretes. Qui no és normal és JxCAT un quasi-partit mal definit, hiper-personalista, també amb una ideologia de dretes bastant extrema i que, per qüestions personals del seu president, pretén governar Catalunya telemàticament des Waterloo (això últim és simplement sub-normal). Malgrat tot es tracta millor a JxCAT que a VOX.
  strangeSupremacista, que no elitista.. 12/10/2021 1:37 pm
  Aquesta dona et passa la ma per la cara com a persona, com a professional i com a preparada intelectualmet, es demostra amb comentari seu i teu..

Nou comentari