MónTerrassa
El CN Terrassa de Xavi Pérez diu adéu a la Copa Catalunya
  • CA

El CN Terrassa va caure amb claredat contra el CN Sant Andreu (11-3) en el partit de tornada de quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo femení. El conjunt de Xavi Pérez no va quallar un bon partit i va ser superat per un rival que va acreditar dins la piscina el nivell que li va permetre acabar en tercer lloc en la passada edició de la lliga. Les andreuenques ja s’havien imposat en el partit d’anada per 9 a 11.

L’equip de Javi Aznar va dominar el matx des del principi. Va començar a sentenciar l’eliminatòria en el primer quart amb un parcial de sortida de 3 a 0 per al qual les egarenques no van trobar resposta. Bargalló va avançar les locals al minut de joc i Lloret va ampliar la renda en una acció en superioritat numèrica. Lloret va repetir en el tram final del període (3-0). El panorama no va millorar en el segon quart. El CN Terrassa va topar-se amb la portera australiana O’Neill, absent dilluns en el matx d’anada, mentre que el Sant Andreu va seguir inspirat en atac. Setó i Lloret, de penal, van enfilar l’electrònic fins al 5 a 0 al descans.

A la represa, les locals van continuar ampliant la diferència. Lloret i Aznar van situar el 7 a 0 mitjan tercer quart. Les egarenques van estrenar-se al minut cinc del període de la mà de Recio, poc abans que Dalmases anotés el 8 a 1. En els darrers vuit minuts, i amb tot sentenciat, el matx va anar llanguint. Recio i Mora van anotar per part terrassenca, mentre que dos gols de Dalmases i un de Guiralt van situar l’11 a 3 definitiu.