La Covid-19 torna a posar en tensió el Regne Unit

Alguns experts, preocupats pel creixement "exponencial" de casos per la variant índia

La Covid-19 torna a posar en tensió el Regne Unit, després que els darrers mesos hagi estat un exemple per la campanya de vacunació ràpida. Ara, però, l’impacte de la variant índia està comprometent la desescalada que el govern tenia planificada i que havia de culminar amb l’aixecament de totes les restriccions el 21 de juny. Diversos experts estaan expressant els seus temors a una desescalada ràpida al Regne Unit en un context en què veuen créixer el número de casos de forma “exponencial”, ha dit aquest dissabte en declaracions tant a Sky News com a The Guardian l’expert Tim Gowers, professor de matemàtiques de la Universitat de Cambridge. La velocitat de propagació del virus al Regne Unit ja se situa en l’1,1. Gowers considera que el govern britànic hauria d’actuar aplicant mesures abans que sigui “massa tard” com va passar en la primera onada. Els experts consideren que les restriccions no s’haurien d’aixecar tant ràpid i caldria esperar que més persones estessin vacunades amb les dues dosis.

Comentaris

  Sòcrates 30/05/2021 1:54 pm
  Ja veiem que serveixen de molt les vacunes. Et pots infectar i pots transmetre la 'malaltia'. Tot en ordre. LLavors per a què coi sesrveix aquest passaport covid que tanta propaganda fan els espanyols sobretot?
  Dani 29/05/2021 4:41 pm
  Doncs ja veureu quan surti la variant de Vilanova i la Geltrú...
  blup 29/05/2021 4:10 pm
  LLaors, de què serveix punxar-se, si caus igualment, víctima d'altres variants? No té sentit.
  Català 29/05/2021 3:52 pm
  Sembla que, doncs, tot alló de turistes britànics sense cap mesura, de la recuperació económica, de la normalitat, etc.etc. perilla, no?. No es pot dir blat fins que no sigui al sac i ben lligat.

Nou comentari