El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
5 raons per escollir el Màster en Producció Executiva Audiovisual Blanquerna-PROA
  • CA

1. Únic Màster en Producció Executiva que s’imparteix a Catalunya

L’objectiu del Màster és formar professionals en el lideratge dels equips i dotar-los dels coneixements necessaris sobre el funcionament del mercat i del sector audiovisual. És l’únic Màster especialitzat en Producció Executiva Audiovisual que s’imparteix a Catalunya. El seu objectiu principal és preparar als professionals en totes les fases d’elaboració dels productes audiovisuals: desenvolupament, finançament, producció i llançament/distribució.

2. Un Màster amb un partner estratègic: PROA

El Màster compta amb la participació dels millors professionals del sector i amb la implicació directa i continuada de les productores audiovisuals de referència a Catalunya agrupades en PROA (Productors Audiovisuals Federats), la principal Federació de productors del sector. D’aquesta manera, el Màster es configura com a resultat de la col·laboració entre Universitat i empresa, dotant de rigor acadèmic l’expertesa de coneixements adquirida des del món professional.

Per a assolir aquests objectius es planteja un Màster eminentment pràctic, permanentment connectat amb les dinàmiques i tendències del sector audiovisual.

3. Un Màster en el que tenen cabuda tots els formats del sector audiovisual

El Màster en Producció Executiva Audiovisual ofereix una mirada transversal i completa de les diferents tendències i formats amb els que treballa el sector audiovisual.

Així doncs, els continguts dels diferents mòduls tenen en compte tots els gèneres i formats, des de la ficció seriada al documental, passant pels llargmetratges de ficció, tots els gèneres televisius, l’animació, els videojocs o els productes transmèdia.

A més dels continguts més genèrics, el Màster dedica un percentatge alt de les sessions als estudis de cas i les màsterclass, amb professionals que venen a explicar les claus de projectes d’èxit del panorama audiovisual del moment.

4. Les pràctiques

Les pràctiques, que tenen una durada de 3 mesos, es realitzen a partir del mes de febrer de cada curs segons l’especialització audiovisual que interessi a l’alumne. Per fer-les, comptem amb la implicació directa i continuada de les productores audiovisuals de referència a Catalunya agrupades a PROA (Productors Audiovisuals Federats), l’entitat co-organitzadora del Màster.

L’estudiant s’integra en l’equip de producció de l’empresa i la seva formació es basa en l’aprenentatge a través de casos pràctics reals, oferint la possibilitat de treballar amb les eines i condicions del mercat audiovisual actual. Els estudiants apliquen els coneixements apresos a les classes en el context d’especialització de l’empresa en la que fan les pràctiques.

5. El professorat

El Màster compta amb la partipació de destacats productors, productors executius i altres professionals com distribuïdors, experts financers o directors que comparteixen els seus coneixements i experiència amb els estudiants. Es tracta en tots els casos de figures destacades del sector com Francesc Escribano, Tono Folguera, Raimon Masllorens, Jordi B. Oliva, Elena Subirà, Jordi Ferrerons, Valérie Delpierre, Jordi Sellas, Sumpta Ayuso, Miriam Porté, Guille Cascante o Àlex Lafuente, entre molts altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa