El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Yolanda Ramos se sincera: “Prenc pastilles antidepressives”
  • CA

Yolanda Ramos és una de les actrius catalanes més estimades per l’audiència. L’humorista s’ha reinventat darrerament gràcies a una col·laboració amb Els Javis que l’ha fet tocar el cel entre el públic més jove. No s’atura cap moment, una agenda plena de sèries i pel·lícules espanyoles de la que ha volgut parlar en una entrevista a El Faro de la Cadena Ser. Aquest no ha estat el tema més comentat, però, sinó la valenta confessió de l’actriu catalana. Amb el cor a la mà, ha reconegut que va tenir molts problemes des de petita per culpa d’una sensibilitat extrema que l’obliga a medicar-se: “De petita era una nena molt infeliç. Em feia infeliç veure que els meus pares no tenien bona relació. Vaig ser una nena molt sensible artísticament parlant, em feia infeliç el soroll dels cotxes, no veure la gent ben vestida, la llum dels focus forta… Tot em feia infeliç“.

Unes declaracions que la duien a sincerar-se: “Ara he deixat de ser tan extremadament sensible perquè estic prenent pastilles antidepressives per no estar sempre així, perquè si no… no ho suportes. Crec que és un acte de generositat per part meva dir-ho perquè puc ajudar gent en explicar-ho. És cert que no he provat amb ioga, meditació o coses d’aquestes, però és que jo no era feliç. És terrible i passar-ho malament perquè no m’agrada el sofà… El que m’ha ajudat molt és saber que han descobert que el 20% de la població són PAS (persones altament sensibles), tens una sensibilitat més aguditzada. Saber què em passava, em va tranquil·litzar molt”.

Aquesta etapa va ser molt dura, la que recorda llunyana però encara present: “En èpoques en les que he estat molt infeliç, especialment quan era més jove, el mar em posava molt nerviosa i em feia molta por. Ara que la vida m’ha donat més serenitat, sempre m’emociona i em tranquil·litza olorar el mar. Sóc de Barcelona i el mar ha marcat profundament la meva personalitat”.

L’actriu ha escollit la calidesa de Mara Torres per confessar com està la seva salut mental, un tema d’actualitat en el que ha volgut sincerar-se amb l’objectiu ser mostrar-se transparent als fans i d’ajudar altres persones que puguin estar travessant una situació similar a la seva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa