L’estrella de ‘MYHYV’ pateix anorèxia: “Això m’està prenent la vida”

Violeta Mangriñán va preocupar els seguidors la setmana passada en reconèixer obertament que torna a patir anorèxia. La concursant de Mujeres y Hombres y Viceversa ha tingut una recaiguda, el que l’estaria passant factura. Aquest dilluns ha acudit a Sálvame per parlar-ne i no ha pogut evitar trencar-se.

“Pateixo anorèxia i m’està prenent la vida. Hi ha temporades en les quals no menjo absolutament res. Quan vaig començar a sortir per televisió és quan vaig canviar. Vaig deixar els anticonceptius i vaig engreixar set kg. Estava inflada i em vaig veure tan malament que vaig començar a obsessionar-me. El problema és que ara segueixo igual. Estic obsessionada amb no engreixar”, reconeixia entre llàgrimes.

Violeta revela que torna a patir anorèxia   Telecinco

Violeta revela que torna a patir anorèxia / Telecinco

El problema és que actualment viu de la seva faceta d’influencer, la que l’exigeix fer-se fotos diàriament: “El 95% dels meus ingressos venen d’Instagram. De 30 dies que té el mes, hi ha només quatre en els quals em veig bé. La resta em veig fatal… El meu xicot està fart perquè ell fa les fotos i jo mai no em veig bé. No tinc seguretat en mi mateixa”.

Una por que feia que Violeta comencés a plorar sense consol en directe: “Quan menjo una pizza o alguna cosa menys sana del normal, em castigo a mi mateixa moltíssim i l’endemà ho passo fatal. No sóc bulímica perquè mai no he intentat vomitar, però potser estic tres dies en els quals només menjo un filet de pollastre o una peça de fruita”. 

 
Violeta Mangriñán a 'Sálvame'   Telecinco

Violeta Mangriñán a ‘Sálvame’ Telecinco

Ha volgut donar les gràcies públicament a Marta López, la xicota de Kiko Matamoros, que l’estaria ajudant a superar-ho: “Només una persona que també ho ha passat et pot entendre”. Una entrevista molt dura que ha volgut fer per confessar com està. 

Nou comentari