El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Federica, amb problemes per caminar després d’una nit de festa

Froilán i Victoria Federica tornen a ser protagonistes de la premsa rosa. Els nebots de Felip VI dediquen moltes hores a marxar de festa, el que dona material als reporters per veure la seva pitjor cara. Aquest cap de setmana s’ha parlat molt d’ells per dues nits de festa per separat. Froilán ha estat caçat enmig d’una partida de pòquer a nivell professional per un programa de Telecinco, el que fa pensar que hauria estat formant-se en això. El 2017 el van veure en una nit de casino a Madrid, el que hauria acabat de males maneres perquè li van robar el sobre que duia amb els diners que havia guanyat aquella nit.

Poc després, el programa Viva la vida emetia unes imatges de la seva germana. Victoria Federica apareix pel carrer en companyia d’un grup d’amics que han d’ajudar-la en veure-la amb dificultats per caminar després d’una llarga nit de festa. En les imatges que han emès, primer se la veu amb sabates de taló i poc després se la pot veure sense sabates. Caminant descalça pel carrer i demanant a una amiga que la portés a cavall durant uns quants metres per evitar caminar.

Victoria Federica, enxampada pel carrer descalça i amb dificultats per caminar / Telecinco

Aquesta nova sortida de la jove demostra que s’ho passa d’allò més bé, encara que al final acabi amb problemes per caminar. Contenta i en bona companyia, la filla d’Elena de Borbó sempre té paparazzi perseguint-la i és gràcies a això que saben què fa amb els amics quan surt de festa els caps de setmana. Victoria Federica i el germà són dos dels membres més controvertits de la família reial, encara que darrerament només es parla d’ells per les sortides nocturnes. El tiet ja hauria desistit, d’igual manera que la seva mare. S’ha parlat molt sobre la mala relació que tindrien, especialment des que haurien marxat a viure fora de casa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ala vi ala va a novembre 29, 2021 | 14:20
    ala vi ala va novembre 29, 2021 | 14:20
    La culpa no és ben be d'aquests pobres desorientats. En un sistema de castes com la monarquia espanyola la immoralitat que suposa aquesta colla de gent sense ofici es un mirall que s'hauria de trencar, per higiene mental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa