El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miki Nadal revela tot el que no es va veure de l’esclat de Verónica Forqué
  • CA

L’esbroncada de Verónica Forqué als companys de Masterchef serà una de les escenes més comentades de tota l’edició. De moment no es parla d’una altra cosa, el que ha deixat en evidència l’actriu. Ella mateixa ha reconegut que va mostrar-se “antipàtica i insofrible” i que està farta de protagonitzar tantes polèmiques. Quan semblava que el tema no donava més de si, Miki Nadal ha volgut parlar sobre el tema durant l’últim programa de Zapeando. El tertulià va ser un dels concursants que va rebre la fúria de Forqué, el que li dona ales per comentar tot el que no es va veure d’aquell moment tan tens: “La realitat va superar la ficció, ja que aquella escena en realitat va durar tres hores. En les tres hores, que vosaltres heu vist resumides, ella va mantenir la mateixa actitud. Llançava ingredients i coses i ens feia callar de males maneres tota l’estona. Ens feia por respirar”.

El col·laborador reconeix que ho va passar molt malament, ja que va veure una cara molt fosca de Verónica Forqué: “Va ser una prova de foc. Si en la segona setmana de concurs ja es comportava així… Tenir-la de capitana de l’equip és enfrontar-se a la part més crua de la realitat. Només us diré que vaig estar una hora pelant i marinant els espàrrecs i després arriba ella i els llança a terra…”. Una situació que defineix com “caòtica”.

Ha deixat clar que l’escena sencera és encara pitjor del que poden arribar a imaginar-se els teleespectadors, que s’haurien quedat amb la boca oberta en veure l’enuig de l’actriu. Miki Nadal ha assegurat que no guarda un bon record d’aquell dia, però no ha volgut dir res sobre el que va passar en els següents capítols, que estan gravats però encara no s’han arribat a emetre. Caldrà veure si aquell va ser l’únic episodi controvertit de Verónica Forqué o si va ser el primer de molts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa