Les polèmiques més excèntriques de Verónica Forqué abans de ‘Masterchef’

L'actriu ha protagonitzat unes quantes controvèrsies el darrer any, amb escenes surrealistes i declaracions xocants

Verónica Forqué té una carrera artística increïble. Guanyadora de quatre premis Goya, ha treballat amb els directors de cinema més importants d’Espanya. Si aquests dies s’està parlant tant de l’actriu, però, no és per la seva faceta interpretativa… o bé, potser una mica sí. Aquesta temporada ha fitxat per TVE per concursar a Masterchef Celebrity, una edició de la que ràpidament s’ha convertit en l’estrella indiscutible. En l’últim programa l’escollien com a capitana d’un dels equips, una responsabilitat que la posava nerviosa i feia que perdés els papers d’una manera brutal. Sense cap mena d’escrúpol, va començar a insultar, criticar i fer callar els companys de molt males maneres. Els teleespectadors es quedaven amb la boca oberta en veure-la completament embogida, el que ajudava a què les imatges es viralitzessin. Poc després, ella mateixa reconeixia en una entrevista que havia estat “antipàtica i insofrible” i reconeixia que s’ha plantejat “marxar d’Espanya” perquè no fa més que protagonitzar polèmiques.


Ara bé, aquesta no és la primera vegada que Verónica Forqué crida l’atenció per mostrar la seva cara més maleducada. La intèrpret va fer parlar molt el passat mes de març, quan va protagonitzar un incident surrealista a l’aeroport. L’exitosa actriu es trobava a Barajas quan rebia una advertència de la Policia Nacional, que no la deixava viatjar perquè no duia amb ella el justificant necessari per agafar un avió. Visiblement nerviosa, no li va fer gens de gràcia que hi hagués una càmera davant gravant l’escena i va acabar esclatant: “No, no no. Go away. No és el moment. No entens l’espanyol? Go, go go. No em molestis que tinc problemes amb els bitllets”, deia al reporter mentre l’empenyia. Tampoc no tenia pèrdua el seu perdó posterior, també gravat: “Ja se m’ha passat el mal humor. Quin mal moment, no tinc el paper que necessito perquè em deixin volar. El senyor agent… Aquell és mono, però són molt estirats. Aquell amb la cueta que no representa el cos perquè la porta mal feta… Vaja, que he perdut el justificant. I have lost it, my darling, and I’m looking for it. Espero que el meu representant me l’enviï. Ramón, help“, explicava que havia perdut el paper i que l’estava buscant en una barreja de castellà i anglès.

Verónica Forqué és una dona de caràcter, el que ha demostrat darrerament en entrevistes de televisió que també han fet bullir la xarxa. El més polèmic? Quan va seure al Sábado Deluxe durant les vacances de Nadal de l’any passat. Sense tallar-se ni un pèl, l’actriu denunciava que a Catalunya es permeti -segons ella- que alguns joves no sàpiguen parlar castellà: “Parla català si et dona la gana, però parla un bon castellà també. Conec molta gent jove catalana que no sap parlar castellà, no en saben perquè no els hi han ensenyat. Em sembla un error. No saben ni tan sols la història d’Espanya i som germans tots”. Com era d’esperar, moltíssims catalans van deixar-la verda per mentir descaradament sobre el tema i per pronunciar-se així sobre Catalunya.

En aquella mateixa entrevista, a més a més, va reconèixer que fuma marihuana cada dia: “Sempre ho faig a la nit, quan he acabat de treballar. La maria és l’única cosa que m’agrada. De fet, alcohol no en bec”. Conscient de la repercussió que podia tenir aquesta sinceritat, recalcava que no volia fer apologia al respecte: “M’agrada apropar-me al moment de la meva mort amb aquesta serenitat. Ara bé, no estic orgullosa d’això i segurament la deixaré. El que sí que és cert és que jo legalitzaria totes les drogues perquè així acabarien les màfies”, deia sense vergonya. I d’aquí, a dirigir unes paraules també molt controvertides cap a Isabel Pantoja: “Els fills sempre tenen raó, encara que s’equivoquin. Isabel, de què vas? Et queden dos minuts i mig de vida i tens un fill i una filla. Estàs boja, adormida. S’ha de despertar a aquesta dona. Moriràs com una desgraciada sense que ningú no t’estimi. A tu t’agrada que ningú no t’estimi?”.

Verónica Forqué en estat pur, una dona clara i sense por a dir el que pensa que no té cap mena de por a fer el ridícul i cridar l’atenció. Aquests dies és en boca de tots per la seva sortida de to a Masterchef, però de ben segur que no és l’única ficada de pota que haurà fet al llarg del concurs.

Nou comentari