El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Verónica Forqué, després de la polèmica: “Marxaré d’Espanya”
  • CA

Verónica Forqué ha protagonitzat l’escena més comentada d’aquesta edició de Masterchef. L’actriu, guanyadora de quatre premis Goya, embogia i perdia els papers en una de les proves. Superada completament per la pressió, tractava malament els companys i els feia callar de males maneres una vegada i una altra. La xarxa va treure fum i els teleespectadors van deixar-la verda, el que convertia el seu nom en tendència. Com a conseqüència, molts mitjans de comunicació han intentat posar-se en contacte amb ella perquè donés la seva versió i ho ha fet en una entrevista a Ecoteuve. En ella, ha demanat perdó a la seva manera: “El programa em va voler fitxar fa un parell d’anys i vaig dir que no estava preparada, però en aquesta ocasió vaig ser jo qui vaig demanar participar-hi… Però sí, he estat odiosa i antipàtica“. No obstant això, deixa clar que no hi ha hagut mal ambient amb els companys i que no han estat competitius: “Hi ha hagut bon rotllo, encara que t’enfadis i passin coses així”.

La polèmica l’envolta, però ella té clar que no és l’única responsable: “Sé cuinar i fer coses, però a Masterchef et tornen boig perquè no hi ha temps per res i només tens tres minuts per fer la compra. És un disbarat! A més a més que allà tornes a la infància perquè no saps res, no ets ningú i ets una m…”. Reconeix que aquesta no és la primera vegada que es mostra maleducada públicament: “He perdut els papers moltes vegades, i això que no estic acostumada a perdre els papers a la vida i mot menys en públic. Crec que marxaré d’Espanya“.

Unes declaracions amb les que intenta calmar els ànims d’una manera estranya. Que hagi criticat el programa no agradarà a la productora, que encara està emetent l’edició. Verónica Forqué, conscient que l’ha fet grossa, reconeix l’error i opta per no donar gaires voltes al tema per no fer més sang.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa