Una Verónica Forqué molt maleducada perd els papers a ‘Masterchef’

L'actriu ha rebut crítiques ferotges per la seva actitud dèspota amb els companys, als que ha tractat fatal

Verónica Forqué ha estat la protagonista de l’últim programa de Masterchef Celebrity. L’actriu, guanyadora de quatre premis Goya i noia Almodóvar, havia estat notícia darrerament per un incident a l’aeroport amb un reporter de televisió a qui va fer fora de males maneres. No era la primera vegada que mostrava el seu fort caràcter en públic, el que ha tornat a fer en una discussió fortíssima amb els companys. L’actriu era escollida com a capitana d’un dels equips, un càrrec que ha provocat que perdés els papers. Ha tret de polleguera als seus companys, a qui els ha tractat molt malament.

Ho volia controlar tot i, finalment, se li ha anat tot de les mans. Sense escoltar què li deien els companys, ella es dedicava a deixar caure comentaris molt cruels contra ells: “No em tornis a dir que vagi amb compte, que jo sé què faig”, “No em cridis i calla ja!“, “A mi no em donis lliçons” o “Si m’ha de renyar algú, serà el xef i no tu”.

No contenta amb aquesta actitud dèspota i prepotent, s’enfadava tant que arribava a tirar a terra alguns ingredients i també instruments de cuina. Pepe Rodríguez, un dels membres del jurat, es veia obligat a apropar-se a ella per intentar calmar-la: “Si tornes a cuinar d’aquesta manera una altra vegada, abans haurem de fer meditació”.

Els teleespectadors han carregat contra ella d’una manera brutal a Twitter. Han convertit el seu nom en tendència i han destacat la seva manca d’empatia. Ha quedat clar que no està preparada per ser capitana i molt menys per ser una bona líder. La prova ha estat un desastre i la seva imatge pública ha empitjorat encara més.

Nou comentari