El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una Verónica Forqué molt maleducada perd els papers a ‘Masterchef’
  • CA

Verónica Forqué ha estat la protagonista de l’últim programa de Masterchef Celebrity. L’actriu, guanyadora de quatre premis Goya i noia Almodóvar, havia estat notícia darrerament per un incident a l’aeroport amb un reporter de televisió a qui va fer fora de males maneres. No era la primera vegada que mostrava el seu fort caràcter en públic, el que ha tornat a fer en una discussió fortíssima amb els companys. L’actriu era escollida com a capitana d’un dels equips, un càrrec que ha provocat que perdés els papers. Ha tret de polleguera als seus companys, a qui els ha tractat molt malament.

Ho volia controlar tot i, finalment, se li ha anat tot de les mans. Sense escoltar què li deien els companys, ella es dedicava a deixar caure comentaris molt cruels contra ells: “No em tornis a dir que vagi amb compte, que jo sé què faig”, “No em cridis i calla ja!“, “A mi no em donis lliçons” o “Si m’ha de renyar algú, serà el xef i no tu”.

No contenta amb aquesta actitud dèspota i prepotent, s’enfadava tant que arribava a tirar a terra alguns ingredients i també instruments de cuina. Pepe Rodríguez, un dels membres del jurat, es veia obligat a apropar-se a ella per intentar calmar-la: “Si tornes a cuinar d’aquesta manera una altra vegada, abans haurem de fer meditació”.

Els teleespectadors han carregat contra ella d’una manera brutal a Twitter. Han convertit el seu nom en tendència i han destacat la seva manca d’empatia. Ha quedat clar que no està preparada per ser capitana i molt menys per ser una bona líder. La prova ha estat un desastre i la seva imatge pública ha empitjorat encara més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa