El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vanesa Martín revela que l’han operat d’un tumor a l’úter
  • CA

Vanesa Martín ha publicat una cançó que destinarà tots els beneficis a l’associació espanyol contra el càncer. Molt compromesa amb la causa, la cantant reconeix per primer cop que ella va ser-ne víctima fa uns anys. Ho fa en una entrevista a Diez Minutos, la que aprofita per revelar aquest episodi de la seva vida: “Em van operar d’un mioma fa uns anys i per mi allò va ser dur. Em vaig espantar molt… Gràcies a Déu, va ser un ensurt. Em van dir que el tenia com si fos una mena de barret a sobre de l’úter. En aquell moment em vaig adonar de la importància d’anar cada any a les revisions i tenir-ho tot controlar. Ara tinc una guerra amb la meva mare perquè vagi al ginecòleg”.

La cantant demana que se segueixi visibilitzant una malaltia cada cop més freqüent: “Que això es visibilitzi d’alguna manera ens uneix i ens acompanya, perquè t’adones que aquestes dones no estan soles. Tenim l’obligació d’acompanyar-les i fer que aquest procés millori. Ens pot tocar a totes i crec que, com a dona i companya em sento molt empàtica i propera perquè et pot tocar en qualsevol moment. És primordial conscienciar les dones que es facin revisions i això és primordial. Que no hi hagi por a anar al ginecòleg. La investigació és primordial, però també la consciència. El procés és molt dur, però s’ha de relativitzar que et caiguin els cabells i les celles. És una realitat que em toqui viure i haver d’afrontar-la amb molta decisió”.

Vanesa Martín publica una cançó en benefici a l’AECC / Instagram

“Per mi va ser un repte crear aquesta cançó a favor de l’AECC. Tota una responsabilitat que em doni una mica de vertigen perquè tenia molta por d’allunyar-me de la realitat de les persones que passen per aquest procés”, afegeix en una entrevista. La cantant torna a ser protagonista dels titulars gràcies a la seva lluita a favor d’un càncer que té cada vegada més repercussió mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa