El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tres joves claven una pallissa al ‘Pequeño Nicolás’ en ple centre de Madrid
  • CA

Tres joves han estat detinguts després clavar-li una pallissa al ‘Pequeño Nicolás’ en ple centre de Madrid, segons ha publicat ‘Ok Diario’. El diari relata que aquest dilluns al matí ha arribat un missatge a la redacció: “Ahir al vespre, en Castellana 40, tres persones li van donar una pallissa al ‘Pequeño Nicolás’. Hi ha tres detinguts. El van ingressar a la Princesa”.

Segons explica ‘Ok Diario’, que ha pogut parlar amb ell, tot va començar a l’altura del número 40 del passeig de la Castellana. Sobre les 23 hores Francisco Nicolás passejava en companyia d’un parell d’amics quan un altre grup de persones es van creuar amb ells i el van reconèixer. Li van demanar fer-se una fotografia amb ell, però pel que sembla les formes no li van semblar adequades, així que es va negar a fer-se la foto.

El diari assegura que ha pogut contrastar l’agressió a través de fonts policials, però també ha parlat amb ell tot just acabava de sortir de l’hospital i la seva versió dels fets és que “em van demanar la foto de males maneres, a crits i empentes, agafant-me del coll, i mira que em faig fotos amb tothom que me les demana, però davant la seva actitud em vaig negar”. I pel que sembla aquest va ser el motiu de la baralla.

Una patrulla de la Policia Nacional circulava en aquell moment per Castellana quan els agents van veure a un jove fer-los gestos amb les mans perquè s’acostessin fins a una de les voreres. El jove en qüestió era un dels dos amics que acompanyaven a Francisco Nicolás. Quan els agents es van aturar van veure al petit Nicolás sagnant abundantment pel nas i a un altre dels seus amics amb cops a la cara i el llavi partit. El tercer amic explicava als policies el que havia succeït i que ell sabia on localitzar als agressors dels seus amics.

Segons el mateix diari, els policies van anar fins on els va dir l’amic de Francisco Nicolás i van detenir a tres nois, d’entre 20 i 21 anys, un d’ells pel que sembla expert en arts marcials, segurament el que li va trencar el nas a Francisco Nicolás. Tots tres estan detinguts en les dependències de la comissaria del districte de Salamanca a l’espera de passar a disposició judicial acusats d’un delicte de lesions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa