El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno renya un tertulià groller i rep l’aplaudiment de la xarxa
  • CA

Els teleespectadors de Telecinco estan molt satisfets amb el paper de Toñi Moreno al capdavant del debat de Secret Story. La presentadora ha tornat al prime time de la cadena per la porta gran i està disposada a donar el millor de si mateixa per no tornar a desaparèixer de la graella. En el programa d’aquest diumenge, per exemple, ha protagonitzat un parell de moments que han agradat molt a l’audiència i així li han reconegut a Twitter. En primer lloc, ha rebut crítiques molt bones per haver esbroncat en directe a Jonathan, el controvertit germà de la concursant Cora. El jove s’encenia durant una discussió amb la tertuliana Yoli Claramonte i s’aixecava de la cadira de males maneres per apropar-se a ella i escridassar-la més de prop: “No cal que jo t’agradi, preciosa, t’ha d’agradar la meva germana que és qui està concursant”. Aquesta actitud no agradava gens a Toñi Moreno, que el posava al seu lloc amb un discurs que l’honra.

“Jonathan, per què creus que estem asseguts amb tanta distància? No és casualitat, et recordo que estem vivint una pandèmia. Digues el que hagis de dir, però fes-ho des del teu lloc”, li deia calmada. El noi intentava justificar-se amb un altre atac cap surrealista cap a la companya: “M’escalfa i aquells que som de sang calenta doncs fluïm. Jo sóc un tigre afamat que al final et devoro”. Poc després, Jonathan tornava a apropar-se a la companya i la presentadora esclatava d’una manera més contundent: “Mira, estic encantada amb què col·laboris amb el programa… però, repeteixo, que estem en pandèmia. Estem així asseguts per un motiu i torno a demanar-te que et quedis quiet en el teu lloc”.

Toñi Moreno, molt aplaudida per l’esbroncada que ha dedicat a Jonathan de Secret Story / Telecinco

I d’aquesta discussió amb un dels concursants a guanyar encara més punts amb els teleespectadors del reality. Toñi Moreno ha deixat clar que està enganxada al canal 24 hores per no perdre’s cap detall de la convivència dels concursants, una dedicació que no perd ni tan sols quan està presentant el debat en directe. De fet, aquest diumenge sorprenia l’audiència en llegir un parell de tuits que havien escrit per donar suport a una de les concursants. La presentadora assegurava que li feia molta il·lusió poder tenir feedback: “Nosaltres som molt d’escoltar-vos. Acabo de capturar alguns tuits meravellosos”. Està agradant molt com ho fa la presentadora, a qui molts demanen que no tornin a relegar a programes de segona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa