El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toni Cruanyes: “És una nena, estem amb biberons i dormint poc”
  • CA

Toni Cruanyes ha estat pare del seu segon fill, una nena que amplia la seva família. El presentador i el seu marit són pares d’un nen de cinc anys, que s’ha convertit en germà gran fa pocs dies. Fins ara només havia donat la notícia, que s’agafava unes setmanes de baixa de paternitat. Ha estat durant una petita entrevista a ‘El Suplement‘ que ha volgut donar més detalls.

“Van molt bé aquestes setmanes de baixa perquè és una feinada full-time per a tota la vida. És una nena, sí, la segona. El primer té cinc anys. Reprenem els hàbits, no recordava fer biberons i passar nits en blanc. Però és una passada”, explica visiblement emocionat.

Un matrimoni que sempre està voltant darrere de les notícies i que ara canvia de rutina: “Estem encantats, se’ns cau la bava. No dormim a les nits, però estem encantats. Ara canviem horaris i és molt estrany. De fet, he sortit de casa per atendre-us la trucada un moment perquè hem tingut una nit moguda en aquest sentit”. 

Assegura que el fill gran s’ha pres amb molta il·lusió el naixement de la seva germana petita: “S’està portant molt bé, ha trobat el seu lloc. Ho ha agafat amb tranquil·litat i interès. Ara tenim una nena a casa i això l’ha posat content, li ha sortit una vena protectora. Espero que, a més a més, també ho agafi amb generositat perquè es veu el príncep destronat i això funciona així”.

Toni Cruanyes, al capdavant del ‘TN’ / TV3

En Cruanyes estarà quatre setmanes de baixa abans de tornar a la feina, uns dies familiars d’adaptació de la petita en els quals no para de rebre missatges de felicitació: “Aprofito per agrair-vos a tots els missatges. Us aniré responent a poc a poc”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa