El tendre record de Jorge Javier Vázquez sobre Mila Ximénez que emociona els seus seguidors

El presentador badaloní penja a Instagram una fotografia molt maca amb la seva gran amiga

Amb la mort de Mila Ximénez als 69 anys com a conseqüència d’un càncer de pulmó, Jorge Javier Vázquez no només ha perdut a una amiga, sinó a algú que per a ell era molt més que això: una perfecta còmplice, una extraordinària col·laboradora de ‘Sálvame’, una ànima bessona… I tot això es nota perquè el presentador badaloní no para de recordar-la. Ja sigui en les seves múltiples intervencions televisives o a través de les xarxes socials, com ha fet ara.

Jorge Javier Vázquez i Mila Ximénez al plató de 'Sálvame' | Telecinco
Jorge Javier Vázquez i Mila Ximénez al plató de ‘Sálvame’ | Telecinco

Jorge Javier ha penjat al seu Instagram una fotografia molt tendre de quan Mila Ximénez va sortir de la casa de ‘Gran Hermano’ i ell la va rebre, com a presentador, al plató del programa de Telecinco. Es tracta d’una imatge molt tendre on ella li agafa la cara a ell amb una mà de manera molt carinyosa i amb molta intimitat, alhora que ell li agafa l’altra mà amb les seves dues mans. Però el missatge amb el que el presentador ha acompanyat la foto encara és més tendre, alhora que dolorós.

“No faig res més que pensar en tu”, ha confessat Jorge Javier a Instagram. Una imatge i un preciós missatge que ha emocionat als seus seguidors, i que ha aconseguit un gran nombre de ‘m’agrada’ i comentaris. El presentador ja va reconèixer fa unes setmanes que té “la necessitat de parlar de Mila. Va ser estrany, d’un dia per l’altre, deixar de parlar d’ella. Va ser traumàtic per a tots nosaltres. No parlàvem d’ella perquè no volíem enfrontar-nos a la seva mort”.

I, en aquest sentit, va afegir: “Ara sento la necessitat de parlar d’ella, de recordar-la, no en el sentit de quin horror, quina tristesa, sinó que recordo els moments que he viscut amb ella”.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 17/09/2021 10:00 pm
    M'importa 33.000 cagarros

Nou comentari