El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Tania Llasera reconeix que va patir maltractament: “Vaig tocar fons”
  • CA

El documental de Rocío Carrasco ha donat ales a moltes famoses per revelar que elles també han estat víctimes de maltractament en algun moment. L’última a parlar-ne obertament ha estat Tania Llasera, que ha reconegut que una exparella la va maltractar psicològicament quan ella només tenia 18 anys.

La presentadora de Telecinco s’ha sincerat en unes declaracions a la revista Semana: “El que està explicant Rocío és impossible inventar-t’ho. Em sembla molt important que es parli d’aquests temes i que se’ls doni cobertura i solució. En el meu cas, el meu entorn sabia que jo patia maltractament. Jo no me n’adonava, per això, però amb els anys he vist perfectament que patia un assetjament molt greu. Em va deixar aïllada i va aconseguir que pensés que jo no valia res”.

“Jo tenia 18 anys i acabava de marxar de casa per anar a la universitat. Sortia amb un noi estranger i la relació era molt tòxica. Recordo que vaig tocar fons i vaig pensar que allò no em tornaria a passar. Afortunadament, jo no estava lligada amb ell perquè no estàvem casats ni teníem fills, que cal destacar que els nens són els grans damnificats d’aquestes situacions. Vaig fugir del seu costat i ara no sé res d’ell… ni vull saber res d’ell”, ha reconegut.

Un testimoni valent que treu a la llum per intentar ajudar altres dones en la mateixa situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa