El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tania Llasera contra les talles de Zara: “No teniu vergonya i no és normal”
  • CA

En aquests últims anys s’ha parlat molt del tallatge de Zara, a qui moltes dones critiquen per etiquetar amb talles no reals. També hi ha influencers que s’apunten a fer una campanya contra ells. Destaca el testimoni de Tania Llasera, que ha deixat en evidència a la marca de roba espanyola: “Queixa del dia en els meus stories sobre les talles a Zara. A veure si us poseu les piles amb el tema Amancio, ho demano si us plau. I sí, afirmatiu, tinc la roba bruta a la mà”.

La presentadora mai no ha estat de callar-se i menys a l’hora de queixar-se d’injustícies: “Vull dir una cosa molt senzilla. Aquests pantalons me’ls vaig comprar ahir, d’acord? Com és possible, senyor Amancio, que jo tingui una talla XL? D’acord que feia cinc anys que no anava a la teva botiga perquè no m’hi cabia res, però ara que sí que em va… sóc la talla més gran que hi ha? Existeixen cossos molt més grans que els meus que, llavors, no poden vestir de la vostra marca. En quin món hi cap? Estem creant problemes a la gent jove perquè tenen un cos perfectament normatiu i han de comprar una XL. Una XL! No teniu vergonya i no em sembla normal. Ja està, ja ho he dit”.

Tania Llasera critica Zara / Instagram

“Sé que aquest és un secret a veus i que totes ho sabem… Fins i tot se’n parla a l’estranger de com de petites que són les talles a botigues espanyoles de Zara. Així que em pregunto… per què no se’n parla més? Per què no s’estandarditzen les talles universalment, si us plau. Prou de jugar amb la meva salut mental i física de la gent”, lamenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa