El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó trenca amb Íñigo Onieva després dels continus rumors d’infidelitat
  • CA

Tamara Falcó ha decidit trencar amb Íñigo Onieva, segons ha anunciat el programa de Telecinco ‘Socialité’, després de diversos escàndols que posaven en dubte la fidelitat d’ell. Des de fa unes setmanes diferents tertulians han advertit de les suposades infidelitats d’Íñigo Onieva cap a la seva parella, Tamara Falcó i tot apunta al fet que la filla d’Isabel Preysler s’ha cansat de les anades i vingudes del seu xicot.Í

Aquesta notícia de la ruptura de Tamara i Íñigo s’ha donat poques hores després que ‘Socialité’ mostrés unes imatges d’Onieva acompanyat d’una noia, a altes hores de la matinada, descamisat i en actitud afectuosa. Ha estat aquest vídeo el que ha emplenat el got després de diversos dies de dubtes sobre la fidelitat d’ell?

A més, el programa va mostrar la mansió en la qual Íñigo Onieva munta festes il·legals envoltat de noies, amb les quals lliga i es petoneja, segons han relatat al mateix programa diversos testimonis que també han assistit a aquests esdeveniments al costat del ja ex-xicot de Tamara Falcó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa