Suso Álvarez, un tertulià nou: “No podia ser tan incorrecte i masclista”

El col·laborador de televisió català reconeix que la teràpia l'ha ajudat a adonar-se que s'havia convertit en un personatge tòxic

Suso Álvarez ha estat un dels concursants de realities de Telecinco més polèmics. Amb mal geni, sense pietat a l’hora de discutir-se amb els companys, tot deixant anar comentaris masclistes… Els teleespectadors l’han criticat fins a l’avorriment, encara que és cert que darrerament sembla que el català comença a canviar d’actitud. Va haver-hi una època en la que pràcticament no sortia de televisió, així com tampoc no deia massa cosa a la xarxa per mantenir un perfil més baix. Ara ha tornat i s’ha sincerat sobre el procés que ha fet per intentar deixar de generar controvèrsia.

Mercedes Milá va deixar-lo verd en directe per la seva falta de respecte, el que diu que el va fer reflexionar: “La televisió està canviant i jo no podia seguir així. Havia de començar a formar-me perquè no es pot ser tan nen durant tant de temps. Vaig ser molt incorrecte, vaig deixar anar moltes frases masclistes… Però avui dia estic superorgullós de mi mateix perquè tinc estabilitat laboral, estic estudiant i cada 20 dies vaig a un terapeuta per treballar amb ella les meves emocions”.

“Veig tot d’una altra manera i he sanat les meves ferides. Ara no tinc vergonya i no em tallo, parlo davant de qui sigui. Ara puc reconèixer que en la meva pitjor època a televisió he ficat la pota, però he estat en tres realities i amb un micròfon les 24 hores. Sé que és dur i que pots treure el pitjor de tu. Ara prefereixo no tornar a viure cap experiència així, prefereixo comentar els realities. Estic estudiant psicologia per tenir un pla b, perquè sóc conscient que la meva època a televisió pot no durar per sempre”.

Un tertulià i concursant polèmic que sembla que s’ha adonat dels seus errors i que vols deixar-los al passat.

Nou comentari