Susanna Griso revela les conseqüències d’un accident que va tenir la filla: “El pitjor dia de la meva vida”

La presentadora catalana recorda un gran ensurt que va patir en caure la filla d'un vaixell

Susanna Griso sempre ha estat molt discreta pel que fa a la seva vida privada. Poc se sabia del seu matrimoni i vida familiar fins que va confirmar l’adopció d’una nena i la posterior separació del seu marit. Ara bé, a l’últim programa d’Espejo Público ha compartit una anècdota que ha deixat tothom amb el cor en un puny.

Estaven parlant dels problemes que causen les meduses quan la presentadora catalana va revelar una història personal: “Jo tinc una història d’un gran ensurt en el mar, encara que no té a veure amb que una medusa piqués la meva filla. Estàvem descansant uns dies amb la meva família i un grup d’amics. Anàvem en un vaixell i la meva filla va caure al mar i li vam passar amb el vaixell per sobre. Vaig haver de tirar-me a l’aigua per rescatar-la. Vaig aconseguir salvar-la, però en tornar al vaixell vam adonar-nos que tenia una hemorràgia i vam haver de fer-li un torniquet amb el biquini d’una persona que anava amb mi. El tall no va ser molt profund, però la vam haver de portar a l’hospital”.

La periodista ha recordat aquell moment com un dels més preocupants i durs de la seva vida: “Va ser el pitjor dia de la meva vida, no ho oblidaré mai”.

Susanna Griso recorda el gran ensurt que va patir fa uns anys amb la seva filla / Antena 3

Susanna Griso fa referència a Mireia, la segona filla que va tenir amb Carles Torras. Una nena que va patir un accident que va espantar moltíssim tots els ocupants d’aquell vaixell.

Nou comentari