El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pantoja es riu de l’audiència: torna a amenaçar de deixar ‘Supervivientes’
  • CA

Supervivientes’ torna a estar al centre de la polèmica. La gala d’aquest dimarts ha tornat a evidenciar que Telecinco té un caramelet entre les mans… que a vegades s’omple de verí. Com és habitual, el programa havia d’anunciar quina de les quatre concursants nominades era l’elegida per l’audiència per salvar-se. El problema? Que per segona setmana consecutiva va ser Isabel Pantoja l’escollida, el que va enfurismar els teleespectadors. Com pot ser que Twitter ho qualifiqui de ‘favoritisme‘ de la cadena mentre que ells asseguren que és l’audiència qui ho ha pres la decisió?

Isabel Pantoja plora a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja plora a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Sigui com sigui, aquesta no és l’única polèmica que ha protagonitzat la cantant. I és que per tercer cop en menys d’un mes, ha amenaçat d’abandonar el programa. Ella és el principal reclam, per la qual cosa la direcció ha tornat a fer l’impossible per convèncer-la de quedar-se. Com? Amb un discurs de Carlos Sobera que ha deixat Pantoja amb un pam de nas. I és que, com dèiem, quan li van comunicar que l’audiència volia que seguís, va reconèixer que havia demanat la carta de renúncia. Enfonsada i feta un mar de llàgrimes, va justificar-se: “Els meus companys es mereixen estar aquí més que jo. Vull marxar amb la meva mare, que em necessita”.

Sembla que el programa comença a estar cansat dels seus desitjos d’abandonar, i és que fa tres setmanes que de sobte sorprèn dient que vol marxar. El pitjor de tot? Que un altre cop va acabar acceptant quedar-se. En part, gràcies a Sobera: “El primer que vull destacar és que l’audiència està amb tu a mort, perquè t’ha salvat per segona setmana consecutiva. Has de valorar el decebre aquesta gent, perquè quan es perd el respecte pot ser molt complicat recuperar-ho. Et parlaré del capità Morgan, que som amics. Quan es defrauda algú que et dona el seu suport, pots trigar a recuperar-lo. Abandonar té conseqüències”.

Isabel Pantoja i Carlos Sobera Telecinco

Isabel Pantoja i Carlos Sobera / Telecinco

“Hauries de sentir la força de la gent darrere teu. Abandonar té conseqüències greus, no són ximpleries, tant en l’àmbit econòmic com en termes ètics i morals. No has de deixar-ho passar, has de valorar-ho. Hi ha hagut gent que ha abandonat i ha violentat el pacte amb ‘Supervivientes’, amb conseqüències nefastes fins i tot a escala personal. Ho has de valorar. No et parlo amb amenaça sinó amb respecte i estima. Et demano que facis un esforç per valorar el que suposa aquest concurs. Pensa en els bons moments que has viscut allà i queda’t amb això”, prosseguia contundentment.

Pantoja va contestar, visiblement afectada: “No puc parlar dels meus companys ni de l’organització, però des que vaig arribar a l’illa no he deixat de patir. Torno a donar les gràcies a l’audiència per haver-nos salvat. Aguantaré tot el que hagi d’aguantar, però m’és molt difícil. Si l’audiència vol, seguiré estant aquí una setmana més”.

Isabel Pantoja plora a 'Supervivientes' Telecinco

 Telecinco

I d’aquí, a deixar que la seva filla Chabelita li enviés un missatge d’ànims des de plató: “Mama, aguanta. T’estimo. Aguanta per nosaltres”. Ara només cal veure quant de temps passa fins el pròxim cop que la cantant digui que vol abandonar…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa