Forta discussió a ‘Supervivientes’: “No m’aixequis la mà”

Supervivientes‘ segueix escalfant-se per moments. Els companys s’estan dient de tot, fins al punt de gairebé arribar a les mans. José Antonio Avilés i Cristian Suescun, per exemple, s’han declarat la guerra després de dos dies escridassant-se cada dos per tres. Començaven discutint-se i acabaven a crits: “No em cridis!”, demanava un. I José Antonio advertia Cristina: “I tu no m’aixequis la mà”.

“Et torno a repetir que la propera vegada espero que no et tornis a apropar a mi així. T’ha quedat clar? Macarra, que ets un macarra barat!”, insistia José Antonio. Però la guerra no acabava aquí… I és que després de discutir fortament amb Cristian, començava una nova escridassada amb Elena.

“Amb la meva mare no t’hi fiquis, d’acord?”, començava ell després d’una insinuació de la companya en una baralla pel foc. “T’aproparàs així amb un machote amb la maneta?”, el picava ella. “Els seus pares mai no s’han assegut en un plató, així que calla”, prosseguia.

Elena i José Antonio s'enfaden a 'Supervivientes'   Telecinco

Elena i José Antonio s’enfaden a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Una discussió que anava apujant el to però que no arribava al físic com l’anterior. Amb tot, una nova mostra que el periodista del cor no està gens a gust dins del concurs i que no té bona relació amb cap company. 

Nou comentari